Handsome waiter

252 17 5
                                    

pov Rosalie

Ik type het nummer in mijn contacten, 06-12748402. "Een cola en een ice tea?" Hoor ik een mannenstem zeggen. Ik kijk op en zie een ober staan, en niet zomaar een ober, damn. "Voor mij de ice tea." Zegt Tara en hij schenkt de ice tea in haar glas. "Dan is de cola nog voor jou over." Zegt hij met een glimlach en ik knik.

"Weten jullie al wat jullie willen bestellen?" Tara zoekt met haar vinger de naam van het gerecht op in de menukaart. "Uh, een melanzane panini graag." Hij knikt en schrijft het op, dan kijkt hij mij aan. "De caprese insalate." Zeg ik. "Prima, ik zal het doorgeven." Zegt hij lief. "Uh, kan ik nu alvast afrekenen?" Vraag ik hem en Tara kijkt me raar aan. "Uh, sure." "Pinnen graag." Zeg ik en hij pakt het pinautomaat.

Ik doe alsof ik zogenaamd mijn pinpas uit mijn tas haal, maar inplaats van mijn pinpas pak ik een briefje met mijn telefoonnummer er op. Altijd handig om bij je te hebben. "Oh sorry, ik pin toch later wel. Maar ik heb dit nog voor je." Zeg ik en ik geef het papiertje aan hem. Hij vouwt het papiertje open, staart ernaar en knipoogt naar me. Ik kijk hem dromend aan als hij weer weg loopt.

Tara rolt haar ogen. "Dacht dat je nog dat nummer zou appen." Zegt ze en ze knikt naar mijn telefoon die nog aan staat. "Sorry." Zeg ik en ik pak mijn telefoon weer op. Ik ga naar whatsapp toe om te kijken of het geen fake nummer is. Want iedereen heeft whatsapp tegenwoordig. Ik type het nummer in mijn whatsapp geschiedenis en zie dat het een profielfoto heeft.

"Het is jongen." Zegt Tara en ik knik. "Hoe oud zou hij zijn?" Vraag ik haar. Ze haalt haar schouders op, "rond de 20?" Gokt ze. "Ik weet niet." "Hij is wel knap." Zegt ze zacht en ik glimlach. De eerste keer dat Tara haar mening over een jongen geeft, meestal is ze daar te verlegen voor. Ze heeft in ieder geval wel gelijk, hij is knap.

- Sez :)

Menu Number.| J.F&P.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu