They like eachother tho

158 13 0
                                    

Pov Jeremy
Ik lig klaar wakker in mijn bed. Mijn wekker ging ineens af terwijl ik die niet had gezet. Lekker bezig Frieser. Kwart over zes... Ik wrijf in mijn ogen. Als ik eenmaal wakker ben kan ik niet meer slapen. Het is nog steeds aan het onweren. Ik hoor mijn kleine broertjes wakker worden. Oftewel de choas gaat beginnen. "Oh nee..." Ik ga op mijn buik liggen en doe mijn kussen boven mijn hoofd. Ze maken enorm veel herrie en besluit er iets van te zeggen. "Merlijn, Morris als jullie nu niet stoppen met deze herrie kom ik naar beneden en hebben jullie een probleem!" Roep ik duidelijk. "Sorry!" Hoor ik Moon (Morris) lacherig zeggen. Het gaat weer zo'n dag worden. Ik pak mijn telefoon en stuur Tara een appje.

Tara
ik: Goeiemorgen 😘
ik: Broertjes zijn echt leuk...

Ze heeft na een kleine 10 minuten nog steeds nief gereageerd. Ik zucht diep en zet mijn telefoon uit. Ineens hoor ik mijn kamerdeur opengaan. "Jer?" Zegt een stem. Overduidelijk Enzo. Een kreun van vermoeidheid verlaat mijn mond. "Sta op." Zegt Enzo lachend. Ik gooi een kussen naar zijn hoofd. "Rot op..." Mompel ik moe. Hij lacht en sluit de deur. Ik zie dat ik wat berichten heb van de groepsapp en open ze.

Groepsapp
Kappameneer 🐹: Goeiemorgen :)
Kappameneer 🐹: How ya all doin?
Ik: Prima met jou?
Kappameneer 🐹: Goedd :)
Kappameneer 🐹: Rosalie heeft Ariana Grande ontmoet
Ik: You jealous?
Kappameneer 🐹: Nee was mijn Ariana
Ik: Huh? Is Rosalie bij jou blijven slapen of wat?
Rosalie 🌹: Jup had ie gevraagd.
Ik: Kuch Rascall Kuch
Rosalie 🌹: Kleuter

Ik lach. Ik weet echt wel dat ze diep van binnen elkaar leuk vinden. Al haten ze elkaar. Ergens vinden ze elkaar wel leuk. Ze komen er nog wel achter.

- Mae

Menu Number.| J.F&P.SWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu