Nine

95 3 3
                                    

"Spoiling the secret?!?"

POV Naomi
"Ze zijn op zoek naar je, en ze verstoren alle dorpen. Ze ontvoeren elke heks" zegt Elisa. "Lieve Elisa, dat boeit me niet, laat ze me maar zoeken ze vinden me nooit" zeg ik lachend. "Je laat onschuldige kinderen doodgaan!" Roept ze. "Jammer dan, moeten hun maar beter zichzelf verdedigen. En Hey, zolang ik er niet beter op word, doe ik lekker niets" zeg ik. "Gemene bitch" sist ze. "En nu, hup hup, weg jij" ik laat Elisa los en de heks loopt razend de school uit.

"Wat was dat? Wie zoeken je Naomi?" Vraagt Nova. "Dat, gaat, je lekker niet aan!" Zeg ik lachend. "Je hebt onze gestoorde familie losgelaten, je veroorzaakt gaos. Waarom Naomi?" Ze tript hem helemaal. Ze word gek van me. En dat is precies wat ik wil. Nova moet verward zijn om dit te laten werken. Ze mag niets, merken.

"Ja, van die weerwolven die ik heb bedrogen. Ze zijn boos. Nu zoeken ze me" en dan loop ik weg. Dat was echt een hele leuke kei niet ware harde leugen. Nova staat bedenkelijk bij haar kluisje. Pff, die denkt nu dat er een verband is met de opstandige weerwolven en mij. Die is er niet. Domme domme Nova.

Eigelijk heeft het met elkaar te maken. Maar alsnog, ook weer niet. Ik begin te lachen als ik Ashton zie. "Weer even slecht zoals altijd?" Vraagt hij. "Tuurlijk" zeg ik. "Wat gaan we vandaag doen?" Vraagt hij. "Zusjes pesten, en de weerwolven opjutten. Ze moet mijn leugen geloven" zeg ik. "Daar hoef je geen moeite voor te doen" zegt Ashton wijzend naar de 2 vechtende wolven. Ik loop op ze af. "Doe alsof je boos bent op mij" zeg ik en krijg daarna een klap van de kleine jongen. "Eh, pardon! Het was dus niet d ebedoeling dat je mij ging slaan!" Roep ik. "Eh pardon! Het was niet de bedoeling dat door jou onze familie doodgaat en zei je wilt beschermen" zegt hij brommend en ik kijk naar milou. Ik rol met mijn ogen. "Dat is mooi, Dankje milou. Maar Nova moet denken dat jullie woest op me zijn. Zou je dat kunnen regelen?" Vraag ik. "Ik denk het" zegt ze, "je bent de beste!" zeg ik en loop naar het les lokaal. Niets opvallends over de waarheid, alles opvallend over de leugen.

Iemand botst tegen me op en ik begin meteen te schreeuwen. "KIJK UIT JE DOPPEN!" Gil ik. "Doe het zelf!" Zegt de jongen terug. "Wil je een klap?" Vraag ik. "Meisjes kunnen niet slaan, ze aaien" zegt hij arrogant. "Jij scharminkel!" Roep ik. Net op het ment da ik hem duidelijk Sil gaan maken wie ik ben komt Ashton. "Nova is achterdochtig" zegt hij. "Ik krijg je nog wel, onthoud deze naam! NOAMI MICKELSON!" Gil ik naar de jongen. Wie denk hij wel niet dat hij is!

"Ze is alle weerwolven aan het overhoren, milou heeft nog niet iedereen kunnen bereiken dus niet iedereen weet van het nep-gevecht af" zegt hij. "Hey zus" zegt een stem. "Rebecca" zeg ik en draai me om. "Ik zou dit probleem zo op kunnen lossen" zegt ze. "Maar?" Er zit altijd wat achter. "Dan moet jij beloven dat wij nooit meer in zo een kist terecht komen" zegt ze. "Beloofd" zeg ik. Ik ben degene die ze samen met Nova erin heeft gestopt, het enige wat ik hoef te doen is ervoor zorgen dat Nova de kisten niet te pakken krijgt.
En die dingen, gaat ze nooit van haar leven vinden.

"Hey, weerwolven, ik heb even een dingetje. Jullie kennen me vast wel. Rebecca, van de originals. Ja, je kent me wel weet ik zeker. Ik ben op zoek naar een van jullie. En als die lafaard niet uit zijn schuilplaats komt voor middernacht, zijn jullie allemaal dood. Jullie alpha weet waarover ik het heb, hij mag zich ook bij klaus of Elijah melden. Maar dan komt hij er niet meer heel van terug denk ik. Nou dat wilde ik even kwijt" zegt ze. "En nu is het opgelost?" Vraag ik sarcastisch. "kijk, en leer" zegt ze. Alle weerwolven negeren Nova en gaan de school uit. De een de andere kant op dan de ander. Maar ze gaan allemaal naar Jake.

Mijn plan om Nova te verwarren werkt, nu moet mijn ander ook lukken of ik ga naar de hel.

Letterlijk!

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Bitch is back Where stories live. Discover now