Five

108 7 1
                                    

"Are you serious?!"

{Naomi}

"Begrepen?" En dan hang ik op. "Sommige mensen" zucht ik.
Ashton komt binnenlopen en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. "En?" Vraag hij. Een grijns verschijnt op zijn gezicht. "Voilà" zegt hij terwijl hij d Esten aan mij geeft. "Dat weerwolven nu vrienden zijn helpt echt, ik kreeg dat ding zo in mijn handen gedrukt" zegt Ashton, ik bekijk de steen grondig. Blauw, doorzichtig en rond.

"Ik heb zo mijn manieren, nu moeten we alleen nog de Bennet zoeken" zeg ik. "Ga je mee Ash?" Vraag ik. "Dit is haar adres" zeg ik terwijl ik het papiertje aan hem laat zien. "Oke" en dan lopen we het grote huis uit. Ik speel met de steen en stop hem dan veilig in mijn zak en doe de rits dicht.

Na ene paar uur rijden komen we aan bij het huis van de heks. Ik stap uit en klop op de deur. Een meisje met rood haar en groene ogen opent hem. Als ze me ziet gooit ze hem meteen dicht. Ik zet snel mijn hand ertegen. "Eerst luisteren Bennet" zeg ik met een glimlach. "En waarom zou ik naar vampieren luisteren?" Vraagt ze. "Omdat, we iets van je nodig hebben" zeg ik met een glimlach. "Laat je ons nog binnen? Of moet ik hier buiten blijven staan?" Vraagt Ashton. "Geen denken aan dat ik jullie uitnodig in mijn huis" zegt het meisje. "Maar dan ga je wel mij helpen" zeg ik. ze zucht. "Wat moet je?" Vraagt se. "Het enige wat je hoeft te doen lieve Elise, is de spreuk over deze steen terugdraaien" zeg ik en laat de steen zine. "Maar die steen houd vele vampieren vast! Slechte vampieren" zegt ze boos. "Juist, en daarvan moet ik er 2 vrij zien te krijgen" zeg ik. "Ik kan je er niet mee helpen, sorry" ik kijk Ashton aan en die trekt haar naar buiten en duwt haar tegen de muur. Dan stort Ashton in. "Dit meen je niet!" Roep ik en duw de heks tegen de muur. "Jij, gaat deze spreuk terug draaien. Als ik die 2 vampieren heb, zorg je zelf maar dat hij weer dicht gaat" zeg ik. Ze kijkt me boos aan. "Lieve schat die spreuk werkt niet stop maar" ze kijkt me verbaasd aan o dat ik niet zoals Ashton hele erge hoofdpijn krijg. "Nu, verbreek die spreuk. Ik haal die vampieren terug. En dan geef ik je de steen en mag je doen wat je wilt" Elise grijpt de steen. "Best" zegt ze. "Dankje" zeg ik en laat haar los. Ik trek Ashton omhoog en sla hem tegen zijn gezicht. "Wakker worden jij" zeg ik en trek hem mee naar Elise. "Nu, doe je het nu of heb je er een eeuw voor nodig want die tijd heb ik" zeg ik.

Elise begint woordjes te mompelen en de steen licht op. Dan is ze klaar. "Hier, ik geef je 24 uur" zegt de Bennet heks, "Bey Bey" Ashton is wakker en gaat achter me aan. "Dus en wat nu?" Vraagt hij. "We gaan mijn ouders halen" zeg ik.

"We moeten opschieten Ashton" zeg ik. We lopen door een bos, niemand is te zien. "Where the bloody hell are we going!" Zegt Ashton. "Zoals ik al zei, mijn ouders halen" zeg ik als antwoord.
We komen aan bij een grote tunnel en ik loop er naar binnen. "Wat doe je nu?" Vraagt hij. "VOLG!" Roep ik.
Ashton zucht en loopt achter me aan. "Hoe houd je het überhaupt uit op die naaldhakken?"  Vraagt Ashton. "Daar hebben we nu geen tijd voor" we komen voor een grote ijzeren deur.

Ik duw ertegen en hij opent. "Yay!" Roep ik blij en dan gaan we naar binnen. "En nu mijn vader en moeder zoeken" zeg ik kijkend door de tunnels. We lopen wat verder en treffen daar allemaal doodskisten aan. Het zijn er minstens 50.
"Bloody hell" zegt Ashton. Ik open de eerste en ga op mij  snelst langs alle kisten. "Hier hebben we mijn moeder" zeg ik. Ashton loopt naar me toe. Ik neem een bloedzak uit mijn jaszak en laat wat bloed in haar mond lopen. Haar huid komt weer tot leven en dan spring te ze uit de kist. "Hey mam" ze lacht en omhelst me.
"My sweet sweet Naomi " zegt ze. Ik loop naar de volgende 35 kisten en ga die langs. Na een paar vind ik mijn vader. Ook hem geef ik bloed, hij opent zijn ogen en een grijns komt op zijn gezicht. "Naomi" zegt hij. Hij komt uit zijn kist en omhelst me. "Ik wist dat je het kon" zegt hij. "Maar dat is Klaus Mickelson!" Roept Ashton. "Oh je hebt een vriendje" zegt mijn vader naar Ashton kijkend. "Partner in crime zal ik zeggen" zeg ik. "Aha" papa loopt op hem af en steekt zijn hand uit. "Klaus Mickelson" zegt hij. Ashton neemt zijn hand aan. "Dit kun je niet menen" zegt Ashton verbijstert. "Oh, ze meent het. Ik ben echt haar vader" zegt hij mijn een glimlach. "En ben jij dan Hayley?" Vraagt Ashton. "De enige echte" zegt ze.

"Ashton, mijn ouder Hayley en Klaus" zeg ik met een glimlach.

The Bitch is back Where stories live. Discover now