•17

56 4 0
                                    


• The only one who's ever known who I am, who I was and who I want to be.•


Εχετε νοιώσει ποτέ πως όλα τα βλέμματα είναι πάνω σας; Πως όλοι σας κοιτάνε καθώς περπατάτε; Στο καινούριο σας σχολείο, για παράδειγμα, ή στην καινούρια σας γειτονιά; Είμαι σίγουρος ότι το έχετε ζήσει.
Λοιπόν αυτό το ζω τώρα και εγώ, στο καινούριο μου λύκειο. Ναι ξανάρχισα το λύκειο, όχι δεν το έκανα από μόνος μου γιατί μου αρέσει το λύκειο. Το έκανα για την αποστολή, την οποία έχω πια μάθει ολοκληρωτικά και ξέρω ακριβώς κάθε κίνηση. Ομως προτιμώ να μην σας πω ακόμα, για να κρατήσω το ενδιαφέρον σας. Και να μαι τώρα να περπατάω στο καινούριο μου Λύκειο, κάπου στην Ν. Υόρκη, ψάχνοντας τη γραμματεία για να γραφτώ και να πάρω πρόγραμμα.
Και εκτός από το γεγονός ότι πρέπει να ξεκινήσω ξανά το λύκειο, έχω και όλους αυτούς που με κοίτανε οι μισοί σαν να είμαι τσίχλα που κόλλησε στο παπούτσι τους και οι άλλες μισές σαν να είμαι ολόκληρο συντριβάνι σοκολάτας.

Αφού τους προσπερνάω χωρίς καν να τους κοιτάξω, φτάνω στο γραφείο, ανοίγω την πόρτα και περιμένω.
Μια κυρία, γύρω στα 50,κατεβάζει τα γυαλιά της και με κοιτάζει με μισό μάτι. Ισως δεν της αρέσει το δερμάτινο μπουφάν μου ή τα τατουάζ που διακρίνονται ελάχιστα κάτω από την λευκή μπλούζα μου. Δεν ξέρω αλλά δεν με ενδιαφέρει και πολύ.

"Τι θα θέλετε;" με ρωτάει όσο πιο ξινά μπορεί. Στριφογυρίζω τα μάτια μου.

"Μου είχατε πει όταν πήρα τηλέφωνο για να γραφτώ ότι πρέπει να έρθω εδώ να επιβεβαιώσω και να πάρω πρόγραμμα. Οπότε να'μαι" της λέω με χαμόγελο. Εκείνη με κοιτάει ανέκφραστη.

"Ονομα;" ρωτάει

"Alex, Alex Grayson" της λέω, προφανώς και δεν θα χρησιμοποιούσα το πραγματικό μου όνομα, υποτίθεται ότι είμαι πράκτορας αυτή την στιγμή όχι σε διακοπές.

Κοιτάει τα χαρτιά της και αφού βρίσκει το 'όνομα μου' μου δίνει ένα πρόγραμμα.

"Βρες μόνος σου που είναι η κάθε τάξη. Τώρα φύγε απ'το γραφείο μου" μου λέει

"Αντίο Erin" της λέω διαβάζοντας το όνομά της από ενα καρτελάκι που έχει καθώς βγαίνω έξω. Την ακούω να ξεφυσάει και χαμογελάω.

Βλέπω ότι πρώτη ώρα έχω βιολογία οπότε πρέπει να μάθω που είναι η τάξη μου. Αποφασίζω να ρωτήσω κορίτσια αφού αυτός είναι και ο στόχος και συγκεκριμένα ένα κορίτσι. Την καταλαβαίνω αμέσως όταν τις βλέπω. Δεν πέρασα τσάμπα ώρες παρατηρώντας κάθε μία από τις φωτογραφίες της. Χαίρομαι όταν βλέπω ότι είναι σε μια παρέα με τρία ακόμα κορίτσια. Δεν θέλω ακόμα να μπλέξω με αγόρια που με κοιτούσαν σαν να ήμουν μια κινητή πανούκλα.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jun 23, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Teenage Dirtbag Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin