•7

81 18 5
                                    

 •I feel so right by doing the wrong thing•

•I'll find the words to say, before you leave me today.•

{Listen on repeat: Moments, by One Direction}

Την κοιτάω με την άκρη του ματιού μου και βλέπω τα μαλλιά της να ανεμίζουν απο τον αέρα. Το τζάμι του αυτοκινήτου είναι κατεβασμένο και εκείνη, ακουμπώντας το κεφάλι της στο χέρι της, κοιτάει έξω από το παράθυρο το φεγγάρι και τον ουρανό.

Επιστρέφω το βλέμμα μου στον δρόμο. Σκέφτομαι όλα όσα έγιναν απόψε και απλώς δεν μπορώ να πιστεύω ότι όλα αυτά τα πράγματα τα έκανα εγώ. Οτι η Noelle με έπεισε να τα κάνω, βασικά.

Αφού φύγαμε από αυτό το στενάκι πήγαμε πρώτα σε ένα ξενοδοχείο πολυτελείας. Ολα εκεί μέσα ήταν πολύ ακριβά και φανταχτερά. Αλήθεια αναρωτιόμουν τι κάναμε εκεί. Αλλά όταν η Noelle ζήτησε στην ρεσεψιόν τον κύριο Collins κατάλαβα ακριβώς τι κάναμε. Ο υπάλληλος που ηταν εκεί της είπε οτι δεν επιτρεπόταν η επίσκεψη τέτοια ώρα εκτός και αν ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου. Ομως εμείς δεν φύγαμε. Ανεβήκαμε κρυφά στο δωμάτιο του πατέρα της Noelle, εκείνη με ενα τσιμπιδάκι άνοιξε εντελώς αθόρυβα την πόρτα. Επιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται πως έχει μάθει τόσα πράγματα και από ποιον. Εκεί μέσα βρήκαμε τον πατέρα της με μια κοπέλα κοντά στα 25. Ευτυχώς είχαν τελειώσει  την 'δουλειά τους' και κοιμόντουσαν γιατί αυτό ήταν κάτι που σίγουρα δεν θα ήθελα να δω.

Εκείνη την στιγμή θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια τι έκανε η Noelle.

*Flashback*

Πήγε χαλαρά και ήρεμα μέχρι το μπαρ του δωματίου. Το άνοιξε και έβγαλε από μέσα ενα κλειστό μπουκάλι με βότκα.

"Θες λίγο;" μου είπε όσο την άνοιγε.

Δεν μπορούσα να μιλήσω. Αυτή ήταν μια απο τις χειρότερες και πιο άβολες στιγμές της ζωής μου. Και η Noelle φαινόταν να πονάει πολύ. Να είναι πληγωμένη. Αλλα δεν το έδειχνε. Ηταν καλή ηθοποιός αλλά εγώ την ήξερα καλύτερα. Ετσι απλά κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου.

Εκείνη έβγαλε ενα ποτήρι και γέμισε περίπου το ένα τέταρτο του με βότκα. Εκλεισε το μπουκάλι και το ακούμπησε σε ένα τραπέζι που είχε το δωμάτιο. Είπε την βότκα μονορούφι. Οταν πήρε το ποτήρι απο τα χείλη της, ένα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένο σε αυτά.

Εκανε ενα βήμα προς το κρεβάτι και αμέσως τα μάτια μου γουρλωσαν. Τι θα μπορούσε να κάνει; Να τους φέρει το ποτήρι στο κεφάλι ή κάτι τέτοιο.

Teenage Dirtbag Where stories live. Discover now