•12

52 9 0
                                    

I picked my poison and it's you, nothing could kill me like you do•

"Λοιπόν" λέει ο Volc με μπουκωμένο στόμα και κάθεται στον καναπέ μαζί με τον Hun ο οποίος ανακατεύει τα χαρτιά μιας τράπουλας

"Πρέπει να οργανωθούμε λίγο ξέρετε." λεει και κοιτάει εμένα και την Noelle που καθόμαστε στον καναπέ απέναντι τους.

"Γίνε ξεκάθαρος Volc" του λέει η Noelle.

Διακρίνω εύκολα μια ένταση ανάμεσα τους και αυτό με κάνει να μην θέλω να μιλήσω καθόλου.

"Είμαι ξεκάθαρος. Εχουμε ένα σχέδιο. Ενα προγραμματισμένο εδώ και 3 μήνες σχέδιο. Το οποίο δεν απέχει μακρυά απο την εκτέλεση του. Και εσύ μας φέρνεις έναν καινούριο, που πραγματικά δεν εχω κανέναν θέμα μαζί σου φίλε" λέει σε εμένα "αλλά δεν παύει να είναι καινούριος. Αυτό σημαίνει χωρίς εμπειρίες και γνώσεις."

"Αυτο δεν είναι πρόβλημα. Θα τον εκπαιδεύσω εγώ. Και θα βοηθήσετε και εσείς. Και όλα μια χαρά." του απαντάει εκείνη χαλαρά.

"Noelle σοβαρέψου. Πως θα γίνει αυτό σε τόσο μικτό χρονικό διάστημα και-"

"Ο Jack είναι πρόθυμος να μάθει. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μας πάρει πολύ χρόνο."

"Και, συνεχίζω, υπάρχει και το δικό σου το θέμα. Ελειπες για σχέδον δύο μήνες. Ξέρεις πόσο καιρό έχεις να κάνει προπόνηση;"

"Δεν έλειπα χωρίς λόγο Volc. Ημουν εκεί γιατί εσείς με στείλατε." του λέει και καταλαβαίνω άνετα πως έχει ξεκινήσει να νευριάζει.

Σε όλη αυτή την συζήτηση εγω δεν μιλάω καθόλου. Δεν θέλω και εκτός αυτού δεν έχω τι να πω. Ολα αυτά που φαίνονται τόσο περίεργα.

"Τι γνωρίσω αυτο. Αλλο σου λέω εγώ. Χρειάζεστε και οι δύο προπόνηση και εκτός απο αυτό ο Jack χρειάζεται γενική εκπαίδευση."

"Θα τα καταφέρουμε"

"Noelle, είσαι σίγουρη;" λέει ο  Thunder "Είναι μόνο τρεις μήνες. Δεν έχουμε παραπάνω. Και δεν γίνεται να βρούμε παραπάνω χρόνο και ξέρεις ότι-"

"Thunder!" του λέει η Noelle και τον κοιτάει με ένα σχεδόν απελπισμένο βλέμμα. Δεν είναι ακριβώς απελπισμένο αλλά δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. "Είπα θα τα καταφέρουμε"

"Μην το παίρνεις τόσο επιπόλαια αυτό. Είναι οτι πιο σημαντικό έχουμε κάνει ποτέ." μπαίνει στο παιχνίδι και ο Drow.

"Ναι το γνωρίζω αυτό" του λέει ειρωνικά και συνεχίζει κανονικά "Επειδή αυτό ήταν το δικό ΜΟΥ σχέδιο θυμάσαι;"

Teenage Dirtbag Where stories live. Discover now