Stupid in love

434 40 4
                                    

Δεν κοιμήθηκα πολύ. Ξύπνησα επειδή κρύωνα.

Κοίταξα δίπλα μου και εκείνος κοιμόταν λίγο πιο πέρα ενώ με είχε αφήσει από την αγκαλιά του. 

Η ώρα κόντευε 6:30.

Τράβηξα το σεντόνι λίγο πιο πάνω για να σκεπαστώ και κάθισα στο κρεβάτι.

Άρχισα να τον παρατηρώ.

Πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί του;

Τι όμορφος που είναι;
Κάθε σημείο πάνω του είναι τόσο υπέροχο για μένα. Τόσο τέλειο και πραγματικά ότι είχα ποτέ μου ονειρευτεί βρισκόταν στον άνθρωπο που είναι αυτη τη στιγμή δίπλα μου.

Είναι ότι ήθελα να έχω στη ζωή μου. Είναι αυτός που θα μπορούσα να δώσω τα πάντα και ας μην έκανε τίποτα αυτός για μένα.

Του έδωσα ότι μπορούσα ή ακόμη και ότι δεν μπορούσα και από την μία στενοχωριέμαι που δεν με ήθελε ποτέ όμως από την άλλη χαίρομαι που για μερικές μόνο στιγμές ένιωσα την αγκαλιά του.

Και δεν ήταν μόνο το σώμα του που ήθελα. Ποτέ δεν τον πλησίασα με σκοπό να τον εκμεταλλευτώ, να τον κοροϊδέψω ή να καλύψω τις ανάγκες μου. Τον πλησίασα μόνο και μόνο για να τον αγαπήσω ακόμη περισσότερο. Το παιδί μαζί του ήταν ότι καλύτερο μου συνέβη και όχι γιατί θα έχω κάτι να δένομαι μαζί του γιατί μου απέδειξε πολλές φορές πως ότι και να κάνω δεν θα με θέλει, αλλά γιατί μεγάλωσα κάτι δικό του μέσα μου. Μεγάλωσα έναν άνθρωπο πλασμένο από εμένα και από αυτόν. Από εμένα και το όνειρο μου.

Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει τους πάντες γύρω μου. Δεν έχω πια φίλους να με στηρίζουν και αυτό με καταστρέφει ολοκληρωτικά. Οι γονείς μου είναι απογοητευμένοι από εμένα και αν και προσπαθούν να μην το δείχνουν το καταλαβαίνω κάθε μέρα που μιλάω μαζί τους.

Ο μπαμπάς μου ίσα ίσα που μου μιλάει τον τελευταίο καιρό.
Ξέρω μπαμπά πως ήθελες να με δεις νύφη και να κάνουμε ένα μεγάλο γάμο στην Κρήτη στο χωριό σου μα δεν τα κατάφερα.
Δεν ήθελα να σε απογοητεύσω.

Ξέρω μαμά πως ήθελες να με έχεις κοντά σου και να συζητάμε όπως παλιά και να σου τραγουδάω συνέχεια όπως έκανα παλιά και μου φώναζες επειδή σε κούραζα.
Δεν ήθελα να σε απογοητεύσω.

Δεν ήθελα να απογοητεύσω κανένα στη ζωή μου. Ήθελα όλους να τους κάνω ευτυχισμένους μα μάλλον δεν τα κατάφερα. Δεν κατάφερα ούτε εμένα να κάνω χαρούμενη.

Ορισμένα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια μου και έπεσαν στο στέρνο μου και κατ' επέκτασην στο γυμνό μου στήθος μέχρι που το σεντόνι τα σκούπισε.

Destiny H.SΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα