Δεν είμαι χαρούμενος

553 45 2
                                    

3 μήνες αργότερα.

Μετά από εκείνη τη νύχτα στο Μάντσεστερ ήρθε αρκετές φορές για να δει το μωρό για λίγο και έφευγε. Πριν δύο μέρες πήγα το μωρό στην μητέρα μου στην Κρήτη λόγο της  συναυλίας μας στο Παρίσι την επόμενη εβδομάδα. Είχε αναβληθεί αρκετές φορές όμως επιτέλους θα γινόταν.

Σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2017 και ο Harry έχει γενέθλια. Έγινε 23 και δεν θα του πω "Χρόνια Πολλά". Τουλάχιστον από κοντά, με ένα φιλί και μια αγκαλιά. Η σχέση μας είναι εντελώς τυπική μετά από εκείνη την ημέρα ή μάλλον νύχτα. Μου έχει λείψει πολύ και πονάω που δεν είναι μαζί μου. Θέλω απλά μια δική του αγκαλιά για να είμαι καλά.

Είναι 18:00 και σε δύο ώρες από τώρα θα ερχόταν ο Louis να με δει και να μου κάνει παρέα όμως συνέχιζα να πονάω πολύ. Ο Harry θα ήταν με τους αγαπημένους του και με την κοπέλα του και εγώ δεν χωράω εκεί. Δεν θα μπορούσα να χωρέσω ποτέ στον κόσμο και στην καρδιά του. Το ήξερα και αυτό ήταν που με κατέστρεφε.

Μετά από 2 ώρες ο Louis ήρθε. Αρχίσαμε να χορεύουμε και να πίνουμε. Ο Louis είχε μεθύσει και καθίσαμε στον καναπέ ενώ έκλεισα την μουσική γιατί πονούσε το κεφάλι του.

"Θες να σε πάω μέσα να ξαπλώσεις;" ρώτησα ενώ προσπαθούσα να τον σηκώσω από τον καναπέ.

"Κάθισε κάτω. Θα πάω σε λίγο να ξαπλώσω." Είπε και κάθισα δίπλα του. Δεν είμαι καλά. Πονάω. Πονάει η καρδιά μου για άλλη μια φορά.

"Θέλω να με φιλήσεις." Του είπα αυθόρμητα. Ήθελα με κάποιο τρόπο να περάσει ο πόνος μου.

Μερικά δάκρυα κυλησαν από τα μάτια μου και τα σκούπισε με τους αντίχειρες του ενώ ένωσε τα χείλη μας. Ξαφνικά μετάνιωσα. Δεν ένιωσα τον ηλεκτρισμό που ένιωθα με τον Harry.

Τον σταμάτησα.

"Συγγνώμη δεν ξέρω τι σκεφτόμουν." Του είπα γρήγορα για να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα.

"Εγώ συγγνώμη. Καλύτερα να πηγαίνω." Έξυσε το σβέρκο του αμήχανα.

Δεν θα τον άφηνα να φύγει σε τέτοια κατάσταση. Ένα φιλί ήταν τίποτα άλλο. Ο Louis είναι φίλος μου και ήταν μεθυσμένος δεν θα το διακινδυνευα να πάθει κάτι.

"Δεν σε αφήνω να φύγεις έτσι. Πάμε μέσα να ξαπλώσεις και εγώ θα κοιμηθώ στον καναπέ." Είπα και μετά από λίγο συμφώνησε. Τον ξάπλωσα και του έβγαλα τα ρούχα και τα παπούτσια για να κοιμηθεί άνετα. Τον σκέπασα, πήρα το μαξιλάρι μου και πήγα στον καναπέ.

Destiny H.SΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα