Capitolul 42

2.9K 91 16
                                    

Lucy P.O.V 

Peste trei luni

Doamne, nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul! Prinţesa noastră împlineşte astăzi un anişor. Un an a trecut de când Sofi este prezentă în viaţa noastră şi ne face fericiţi în fiecare zi. Însă fericirea noastră a devenit şi mai mare atunci când a rostit primul ei cuvinţel, chiar după câteva zile de la venirea noastră din vacanţă. Acesta a fost un moment pe care nu-l voi uita niciodată, mai ales că a fost o surpriză dublă în aceeaşi zi.

-Flashback-

-Iubito, eşti gata? îl aud pe Angello strigându-mă de jos şi încerc să mă grăbesc mai mult cu îmbrăcatul.

Nu ştiu ce-i cu mine de sunt atât de întârziată astăzi. Trebuie să ajungem în jumătate de oră la mama pentru o cină în familie şi eu încă nu sunt gata. De abia am terminat de făcut un duş pentru că cineva şi anume Sofi, a avut grijă să mă ţină ocupată. În această perioadă au început să-i crească primii dinţişori şi plânge în continuu, eu fiind nevoită s-o calmez cumva pentru că Angello a avut ceva treabă. Dar important este că am reuşit cu brio şi acum este pregătită de plecare, însă nu şi eu.

-Imediat! ţip şi eu înapoi pentru a mă putea auzi, şi merg grăbită spre dulap.

Îmi aleg nişte haine repede şi mă îmbrac la foc automat.

Părul mi-l las liber pe spate pentru că nu mai am timp să-l aranjez deloc, iar la machiaj apuc doar să-mi aplic pe buze un ruj nude şi rimel pe gene, atât cât să nu arăt ca un zombie

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Părul mi-l las liber pe spate pentru că nu mai am timp să-l aranjez deloc, iar la machiaj apuc doar să-mi aplic pe buze un ruj nude şi rimel pe gene, atât cât să nu arăt ca un zombie. Iau gentuţa cu lucururi pentru Sofi pe care o car de fiecare dată după noi şi cobor jos. Îl văd pe Angello ţinând-o în braţe pe Sofi, arătând extrem de bine ca de obicei şi observ că este îmbrăcat într-o tinută lejeră.

 Îl văd pe Angello ţinând-o în braţe pe Sofi, arătând extrem de bine ca de obicei şi observ că este îmbrăcat într-o tinută lejeră

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Urcăm în maşină şi pornim la drum. Din câte mi-a spus mama când ne-a chemat, Bella şi Mariano au o veste pentru noi toţi.

-Iubitule? îi spun şi îşi întoarce privirea spre mine de la volan.

-Hm?

-Oare ce au să ne spună? Chiar m-au făcut curioasă.

-Cred că este vorba despre ceva important.

Dragoste la prima vedereOù les histoires vivent. Découvrez maintenant