Capitolul 20

5.2K 183 8
                                    

Peste şase luni

Lucy P.O.V

Astăzi eu şi Angello împlinim exact un an de când suntem împreună şi sunt extrem de fericită. Dar problema este că, nu ştiu ce să îi cumpăr de aniversarea noastră...

Timp de două ore am colindat cam toate magazinele din mall în căutarea cadoului perfect pentru Angello şi mă dor picioarele îngrozitor. Într-un final, chiar înainte să plec îmi cade privirea spre vitrina unui magazin de lucruri personalizate. Sper să găsesc ceva care să-i placă. Hoinăresc prin micuţul magazin şi tot nu găsesc nimic, dar la un moment dat, vine spre mine întâmpinându-mă o tipă care cred că este vânzătoarea.

-Bună! Te pot ajuta cu ceva? îmi spune zâmbind şi îmi pot da seama că este o persoană prietenoasă.

-Bună! Da, te rog. Caut un cadou pentru iubitul meu de aniversarea noastră. îi spun şi sper că mă poate ajuta.

-Sigur. Şi te-ai gândit cam ce ţi-ai dori?

-Păi, asta este problema. Încă nu am găsit nimic şi nici nu prea am idei. Singurul lucru care îmi vine în minte este un album foto în care să avem pozele noastre, dar nu am văzut aşa ceva prin magazinul acesta.

-OK. Nu, nu avem momentan albume foto în magazin, dar putem face pe comandă. Colaborăm cu un fotograf foarte bun care face nişte albume foarte reuşite. Dacă vrei, îl contactăm, stabilim împreună cum ţi-l doreşti şi se rezolvă.

-Oh, ce bine. Da, ar fi perfect. Dar îl poate face până diseară?

-Cred că da. Dacă ai pozele pe telefon sau pe un stick, i le trimitem şi să sperăm că se poate rezolva. Dar te va costa ceva mai mult dacă îl vrei atât de repede.

-Chiar am la mine un stick pregătit cu pozele şi nu contează cât costă. Important este să fie gata până diseară.

-OK.

Îi spun exact cum îmi doresc albumul şi îi dau stick-ul împreună cu numărul meu de telefon pentru a mă suna când este gata şi acum pot răsufla uşurată. Peste câteva ore în care am pierdut vremea degeaba prin oraş, primesc un apel de la aceeaşi tipă şi mă anunţă că este gata albumul în sfârşit şi că pot veni după el. Ce bine! M-a sunat exact la ţanc pentru că mai era puţin şi mi se termina de tot bateria la telefon.

Ajung înapoi la magazinul din mall şi a trebuit să-i las o sumă măricică de bani pentru album, dar a meritat pe deplin. A ieşit minunat! Toate paginile sunt cartonate şi pe fiecare dintre ele este câte o poză de-a noastră şi un mic spaţiu unde se poate scrie vreo notiţă, iar pe copertă am ales să fie cea mai frumoasă poză cu noi doi care este acoperită cu sticlă. Sper să-i placă. Pornesc înapoi spre casă şi când m-am uitat la ceasul din bordul maşinii, parcă ochii îmi ies din orbite. Este deja şase seara, iar eu de azi dimineaţă am cam dispărut din peisaj şi Angello m-a sunat de nenumărate ori. Cred că este foarte îngrijorat acum pentru că nu i-am dat niciun semn, dar mi s-a descărcat complet telefonul. Îmi este atât de dor de el... Nu l-am văzut toată ziua.

Înainte să ajung acasă, opresc la un supermarket pentru a mai cumpăra câte ceva. Am de gând să gătesc eu cina şi vreau să mă revanşez faţă de Angello.

*

Pun sacoşele pe blatul din bucătărie şi observ că sunt singură acasă. Bella sigur este cu Mariano pe undeva prin oraş, iar acum Angello nu e de găsit. Oare pe unde umblă? Probabil mă caută pe mine. Cu acest gând în minte, îmi pun telefonul la încărcat şi văd cu stupoare că acum numărul apelurilor de la el s-a dublat. Doamne, trebuie să-l anunţ imediat că am ajuns acasă! Ar fi în stare să mă dea dispărută şi la poliţie, dragul de el. Îi trimit un mesaj scurt şi îi spun că-l aştept acasă, dar nu mi-a răspuns. Sper din suflet că este supărat pe mine.

Dragoste la prima vedereWhere stories live. Discover now