Capitolul 5

10.9K 360 31
                                    

Angello P.O.V

Dimineaţă mă trezesc cu un zâmbet cât China de mare pe față, datorită 'frumoasei adormite' din braţele mele. Lucy încă doarme ca un bebeluş, ţinându-mă strâns în braţe cu mâinile sale micuţe. Îmi arunc privirea la ceasul de pe noptieră şi observ că este doar ora opt. Nu mai am somn, aşa că încerc să ies cu greu din braţele sale şi mă duc spre camera mea pentru a-mi face un duş şi îmi aleg nişte haine mai lejere. Îmi aranjez puţin părul care este cam ciufulit şi sunt gata. Când ajung pe hol, arunc un ochi în camera lui Lucy şi încep să chicotesc când o văd cum doarme. Stă ghemuită, ţinând perna pe care am dormit eu în braţe şi moţăie ca un bebeluş care visează. Cât de drăgălaşă este!

Cobor jos în bucătărie pentru a-i pregăti micul dejun somnoroasei de sus și încep să aleg toate ingredientele pentru un fel de mâncare nu foarte sofisticat. Ce tot spun eu aici? Este vorba doar despre pâine cu unt şi gem, o cafea cum am aflat că-i place şi suc de portocale. Aş fi vrut să-i pregătesc ceva mai special, dar poate nu era pe gustul ei şi am presupus că tuturor le place pâinea cu gem. Ce-i drept, nici eu nu sunt cel mai priceput la gătit. Le pun toate pe o tavă din lemn şi decid să-i scriu şi un bileţel, care îl aascund sub cana de cafea.

Urc înapoi în camera ei şi o găsesc tot dormind

ओह! यह छवि हमारे सामग्री दिशानिर्देशों का पालन नहीं करती है। प्रकाशन जारी रखने के लिए, कृपया इसे हटा दें या कोई भिन्न छवि अपलोड करें।

Urc înapoi în camera ei şi o găsesc tot dormind. Dacă ştiu un lucru despre Lucy, este acela că îi place la nebunie să doarmă şi acesta este unul dintre motivele pentru care ne potrivim. Pun tava pe noptieră, având grijă să n-o trezesc şi îi depun un mic sărut pe frunte, după care ies tiptil din cameră.

Lucy P.O.V

Deschid ochii deranjată de razele soarelui care pătrund în camera mea şi mă ridic în capul oaselor, văzând că este deja ora zece. Când îmi întorc privirea spre cealaltă parte, observ o tăviţă cu micul dejun pe noptieră. Instant îmi apare un zâmbet imens pe faţă, ştiind deja cine a lăsat-o aici. Ce drăguţ din partea lui.

Îmi revin în minte momentele de seara trecută când am adormit împreună şi îmi vine să ţopăi de fericire. Nu-mi vine să cred că am dormit în acelaşi pat, unul lângă celălalt. Chiar dacă acum nu m-am trezit alături de el, ştiu că a rămas toată noaptea lângă mine pentru că parfumul său încă se simte proaspăt pe pernă. Este cel mai minunat şi incredibil băiat pe care l-am întâlnit vreodată. Încep să mănânc cu poftă din tot ce se află pe tavă şi chiar dacă a fost vorba doar de pâine cu unt şi gem, a fost delicios totul. Când ridic ceaşca cu cafea, găsesc un bileţel împăturit şi încep să-l citesc, dându-mi seama că este tot de la el.

Bună dimineaţa, rază de soare! Sper că te simţi mai bine şi micul dejun, dacă îl pot numi aşa, este pe gustul tău. Nu sunt eu prea priceput în ale bucătăriei, dar am încercat să-ţi pregătesc ceva. M-am gândit că ţi-e foame. După ce mănânci, te aştept jos să-mi dai verdictul. Poftă bună!     — Angello

Nimeni, niciodată nu a mai făcut asta pentru mine. De fapt doar mama, dar nu este acelaşi lucru. Chiar mi-a făcut dimineaţa mult mai frumoasă. După ce termin de mâncat, intru în baie pentru un duş care să mă trezească mai bine şi îmi fac rutina de dimineaţă, după care îmi aleg nişte haine oarecare. Cobor veselă în living şi îl găsesc pe Angello stând pe canapea, uitându-se la televizor. Aşez tava pe mini-barul din bucătărie şi mă apropii încet de el, vrând să-l sperii puţin. Îmi aşez mâinile brusc pe umerii lui şi aproape că ţipase ca o fetiţă.

Dragoste la prima vedereजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें