14-

550 16 0
                                    

"Alina, tatlım uyan."

Lara'nın seslenmesiyle hemen sıramı kafadan kaldırdım.

"Ben hiçbir şey yapmadım Baran yemin ederim ki." diyip ağlamaya başladım.

"Şşt geçti tatlım. Sadece bir rüyaydı."

"Lara, öylesine gerçekçiydi ki. Bu rüya resmen bana gerçekleri gösterdi. Baran bana değer veriyor. Ama ben Bora'yı öpüyorum. Gece onunla birlikte uyuyorum. Sanırım ben yavaş yavaş-"

"Sen aşık falan değilsin şuan. Birine aşığım demekle ona aşık olunmuyor. Daha kaç kez söyleyeceğim sana."

"Saatlerce ağlamak istiyorum."

diyip ağlamaya başladım. Ağlamak elimde olan bir şey değildi. Çok çaresizdim. Benim duygularımı önemsemeyen birisine karşılık masum birisini üzemezdim.

Aniden kendimi toparladım. Ders Beden Eğitimiydi. Bu yüzden spor salonuna gitmeye karar verdik. Eminim Egeler voleybol oynuyordu. Belki kafamı dağıtabilirdim.

İçlerinden en çok Lara ve Egeyle çok iyi anlaşıyordum. Çocukluğumuzdan beri beraberdik. Artık arkadaş değil, bildiğiniz kardeş gibiydik. Onun dışında Ecrin ve Elfin çok yakın arkadaştı. Ateş, Kıvanç ve Kayrada tam bir yapışık üçüzdüler. Birbirimizi bulduğumuz çok iyi olmuştu. Göt kadar sınıfta insan böyle kafa dengi insanlara ihtiyaç duyuyordu.

Koşarak Egenin sırtına atladım.

"Ahhh napıyorsun? Belimi inciteceksin şişkoo." diyince kafasına bir tane yapıştırdım. Allah allah ben şişko muyum?

"Ege, bana akıl vermelisin. Ne yapacağım ben? Gereksiz ilişkilerden kurtulmak istedikçe onlar beni buluyor."

"Ah be Alina ne şanssız kızsın öyle."

"Akıl vermen gerek."

"Açıkcası Bora gizemli bir çocuk. Barlar sokağında kimse onun yanına yaklaşamaz. Yaklaşamadığı gibide kimse onun hislerini bilmez. Sana nasıl akıl versem cidden boş. Ama bence Baranı üzme. Çok temiz kalpli saf bir çocuk. Mutlu olmayı hak ediyor."

"Teşekkür ederim." diyip içtenlikle ona sarıldım. Ege ve Lara'nın hakkını cidden ödemem zor. Her ağladığımda ilk onlar geldi. Salak saçma nedenlerden dolayı Lara ve Egeyle arkadaşlığımızın bozulduğu dönemlerde olmuştu. Birisine öyle bağlıydım ki gerçekleri göremez olmuştum. O ne dese yapıyordum. Başta Egeyi istemedi. Erkek arkadaşım diye kıskandı. Sonra Lara'yı hayatımdan çıkarttırdı. Ama daha sonra öyle bir anda beni bırakıp gitti ki. Gerçekleri görmeye başladım. Onca şeye rağmen Ege ve Lara yanımda oldu.

-

"Hadi herkes sıraya çocuklar. Alina seni müdür çağırıyormuş. Bu ders izinlisin."

Zaten kıyafette getirmemiştim,iyi olmuştu canım okul müdürünün çağırdığı.

Kapıyı tıklatarak içeri girdim. İçeride Bora'yı görünce başımdan kaynar sular dökülmüş gibi oldum.

"Geç kızım,otur."

Gösterdiği yere oturdum ve müdürün konuşmasını bekledim.

"Evet çocuklar, size daha önce de bahsettiğim gibi çeviri yapacaksınız. Sınavların başlamasına 3-4 hafta varken çeviriyi rahat rahat yapabilirsiniz. Sizinle beraber Arda arkadaşınızda yapacaktı ama bugün okula gelmemiş. Annenle konuştum Lara bugün Bora Beylerin evinde misafir edileceksin. Babana çok selam söyle Bora." dedikten sonra Bora yapmacık bir şekilde gülümsedi ve müdürün odasından çıktık.

Beklenmedik AşkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin