Geritsel

42 3 0
                                    

Klara werd wakker en tot aar verbazing,had ze het niet koud.Het vuur was uit en de bladeren die ze zich om had geslagen,waren weggewaaid.Klara rekte zich uit,met een luide gaap.
Oppeens hoorde ze iets,achter de bomen en de struiken,ze zag niks maar ze hoorde geritsel.Klara schrok een beetje van het geluid,ze pakte de stenen op en liep vlug over het strand verder.
Na een tijdje dacht ze dat het een dier was,dat door haar geschrokken was zodat het weggerend was.Maar helaas,na ee paar minuten hoorde ze een takje breken"een takje,er ligt hier geen takje" dacht Klara bang.'Ga weg!!!!!!!'schreeuwde ze.Het bleef een paar minutjes wachten,klara hoorde niks meer,dus ze liep snel door.
Ze zocht naar iets te eten,klara vond 3 kokosnoten 1 banaan en een paar rode bessen en frambozen.ze had zakken in haar jurk zitten,ze deed de bessen in haar 1ste zak en de banaan en de kleinste kokosnoot in haar 2de zak.
Het geritsel was er weer en ze werd nu echt bang dat haar iets zou overkomen en dat het geen dier was maar iets anders was.Klara begon nu te rennen door het bos,ze wist niet wat het was.
Na een paar minuten stopte ze even en ze begon een kokosnoot op te eten.Terwijl Klara die at hoorde ze een takje kraken,ze schrok zo erg dat haar kokosnoot op de grond viel.ze rende en rende en rende,Klara vroeg zich af of het niet misschien een mens was,die net als haar zelf hier beland was.
Ze rende een kant op waar ze nog niet geweest was en na een tijdje kwam ze bij een huisje uit,een klein houten huisje dat zelf gemaakt was door een niet zo proffesioneel uitzag.

Alleen op een onbewoond eilandWhere stories live. Discover now