Het eiland

51 3 0
                                    

klara deed haar ogen open,en zag toen dat ze op een stand lag."Een strand,we hebben helemaal geen strand in de buurt." Dacht klara.Ze lag op een wit strand, haar haren waren wit van het zand.
    Ze stond op,haar benen deden pijn,er zaten schaafwonden op haar armen en een wond op bovenbeen.Ze keek om zich heen,klara zag bomen,wit zand,vogels en nog meer bomen."bomen,alleen maar bomen.ik wil naar huis,ik wil hier niet zijn."dacht klara.Ze was bang en ze miste haar zusjes.Klara kon beter op zoek gaan naar mensen,of een schuilplek met eten.
    Ze liep door het bos,ze kwam alleen bomen tegen.Aan sommige bomen hingen bananen en kokosnoten,ze nam er een paar mee.het begon te schemeren,klara kon beter op zoek gaan naar een plek om te overnachten.
    Ze rende door het bos,na een paar minuten kwam ze weer bij het strand uit.klara had nog 2 kokosnoten en 4 bananen over.ze legde die op een paar grote bladen op het zand.Ze zocht een paar afgebroken takjes,terwijl ze dat deed vond ze ook nog 2 vuursteen in de buurt van rotsen.
Het begon al donker te worden toen ze terug kwam uit het bos.Klara zette de takjes neer in het zand en sloeg de 2 vuurstenen tegen elkaar,zodat er vonkjes vanaf kwamen.Na een paar minuten kwamen er vonkjes vanaf en kreeg ze het vuur aan.
Ze had een geweldig idee"als ik nou de bananen en de kokosnoten bij elkaar meng,heb ik een toetje." Klara maakte de bananen open en brak er stukjes vanaf,nu deed ze met een steen het topje van de kokosnoot eraf halen.Klara deed de stukjes erin,schudde de kokos en dan kon ze eten.
Ze moest ergens slapen,dus ze pakte de bladeren en maakte er een bedje van.Klara ging liggen en viel meteen in slaap.

Alleen op een onbewoond eilandWhere stories live. Discover now