18. I et lite rom (09.07.17)

37 1 0
                                    

Jeg våknet. Jeg var i et lite rom, og det var vanskelig å se klart. Utenfor var det stemmer, to menn som snakket. Den ene stemmen kjente jeg igjen, men husket ikke hvem det var. Den var så kjent. De kom nærmere, men ikke helt bort. De fortsatte å snakke, men jeg kunne fortsatt ikke høre hva de sa. Det var en piping i ørene mine som gjorde at jeg ikke kunne høre veldig mye av det som ble sagt. Pipingen fosvant og jeg kunne se klart igjen.

Den stemmen. Nå visste jeg hvem det var.

-----

Kirsti Pov:

Jeg lå i senga og gjorde ingenting. Vanligvis hadde jeg funnet på noe med vennene mine, men ikke denne gangen. Denne gangen var annerledes. Bestevennen min hadde forsvunnet, og jeg savner henne så mye! Hun betydde så mye for meg. Hvor kunne hun være?

Jeg kjente at øynene mine begynte å svi, og en tåre rant ned kinnet mitt. Jeg fikk en klump i halsen. Jonas var inne på noe. Men hvordan skal vi kunne hjelpe? Spøkelsene kan jo ikke hjelpe oss uten Milla?

-----

Jeg var bundet fast i armene og beina, og hadde noe foran munnen. Rommet var lite. Virkelig lite. Så lite så det virket som veggene rørte på seg. Som om de kom nærmere og nærmere meg. Nei, vent litt. Det var det som skjedde!

Jeg begynte å få panikk. Snart ville jeg være most som en pannekake. Jeg begynte å vrikke på armene for å prøve å komme meg løs. Men til ingen nytte. Panikken steg og hjertet dunket raskere. "Milla?" Hørte jeg en rolig stemme si. "Er noe galt?"

Jeg så mot døra der stemmen kom fra. Nå rørte ikke lenger veggene på seg. Jeg ristet på hodet som svar.

Hva var det som skjedde? Rørte ikke veggene akkurat på seg? Eller, er det jeg som er blitt gal? Eller. Er det sånn det føles å ha klaustrofobi?

"Milla, Milla, Milla. Lenge siden sist". En annen mann hadde kommet inn. En helt annen person. En som skulle vært i fengsel. Barlind.

-----

Beklager for et så kort kapittel, men jeg ville bare gi dere noe så fort som mulig.
Har vært borte i en og enhalv uke på speiderleir.

Håper dere liker kapittelet!!

-0987julia

Ghost Rockers - for alltid?Où les histoires vivent. Découvrez maintenant