2. En vanlig skoledag? (11.02.2017)

148 2 1
                                    

"Dere har fått to nye elever i klassen" sier lærer Teis til musikklassen. "Hils på Ingrid og Tobias. De er nye, så ta godt imot dem. I dag skal vi egentlig bare informere om skolen, så følg med". I dansetimen til Milla:
"Først skal vi gjøre noen grunnleggende og enkle trinn. Men før vi begynner med det, skal vi tøye ut." Sa Elvira og begynte å tøye ut. De andre fulgte Elviras teknikker. I dramatimen med Alex og Kirsti, øvde de først på noe enkelt. Å være lett som en fjær, og tung som bly.

I friminuttet samlet de fem vennene seg ved et bord. Milla hadde glemt å ta med seg drikke, og skulle finne fram penger til å kjøpe noe. "Seriøst!" Utbrøt plutselig Milla. "Hva er det?" Spurte Kirsti. "Jeg mangler EN krone for å kjøpe drikke!" "Du kan låne en fra meg" sa Jonas og smilte. "Tusen takk!" Sa Milla og smilte tilbake. Så gikk Milla for å kjøpe. Imens Milla kjøpte seg drikke, kom Alex på at han hadde glemt sekken på teatersalen. "Jeg må gå og hente sekken min!" Sa han og stormet til teatersalen. Når han kom dit, så han sekken sin stå i et hjørne. Plutselig hørte han noe bak seg, som forsvant like fort som det kom. Når han skulle ta med sekken, var den mye tyngre enn den var da han kom med den. Den var full av vann!!  Alle tingene hans var gjennomvåte! Og nederst i sekken lå en lapp han ikke hadde sett før. Der sto det:
Gi meg min M/L S10 ellers...!

Ghost Rockers - for alltid?Where stories live. Discover now