10. Katastrofen 😱 (03.03.2017)

67 2 0
                                    

Jonas bestemte seg for å ringe de andre og si ifra.
Han ringte Kirsti.
J: Kirsti!! Nesten ropte han.
K: Så bra du ringte! Vi har noen dårlige nyheter...
J: Jeg og! Noen...
Var det han rakk å si før Kirsti avbrøt han.
K: Kom med en gang!
J: Men..
K: Det er Milla!!
J: Kommer med en gang!
Sa han før han la på. Han løp og tok på skoene sine, før han stormet til skolen. Der så han Milla stå med de andre. Det så ut som de andre trøstet henne. "Hva har skjedd her?" Spurte Jonas beskymret. "Jo, Milla hadde dansetime" begynte Kirsti. "De skulle starte med å tøye ut. Så da gjorde de det. Men der Milla sto, var det vann eller olje eller noe. Så Milla datt rett på armen sin og har kanskje forstuet den. Vi skal gå til legen nå. Du kan bli med?" Spurte Kirsti. "Ja, jeg blir med". Da Jonas sa det, bredte et stort smil seg over Milla sitt ansikt.

"Da går vi"! Sa Kirsti. Hun, Alex og Jimmy gikk bak Milla og Jonas som gikk mens de holdt hender. Plutselig hoppet Kirsti foran dem og sa; Stopp! "Hva?!" Sa Jimmy litt nervøst. Så begynte Kirsti å smile. "Se på de to beverne foran oss!" Da begynte også de andre å smile.

Da de hadde kommet fram, ventet de på at det var Milla sin tur. Alle snakket sammen til noen ropte; "Milla Santiago! Er det noen her som heter det?" "Ja meg!" Sa Milla og begynte å gå til rommet. "Kan jeg ta med en annen også?" Hørte de så vidt Milla si. "Ja"sa legen og smilte. "Men maks en" Milla smilte og vinket Jonas til seg. Jonas gikk inn med Milla.

Når Jonas var på vi hjem, tenkte han bare på en ting. Den forstuede armen til Milla.

Han kom inn døra og heldigvis var ikke mammaen hans hjemme enda. Da kunne han fått kjeft! Når han gikk inn døra til rommet sitt, sendte han en melding til de andre.
"Skal vi prøve instrumentene i morgen?" Spurte han.
"Ja, det kan vi. Hvis Milla vil bli med da"
"Vil ikke Milla ned i kjelleren?" Svarte Jonas overrasket
"Nei, hun liker seg der ikke lenger"
"Å, hvorfor ikke?"
"Du får spørre henne selv 😉"
"Greit. Snakkes i morgen, da er jeg nok bedre"
"Hade!"
Så sovnet han.

Midt på natta fikk han en melding. Han skvatt skikkelig mye og ble litt irritert. Men når han åpnet telefonen sin var det en melding fra Maren! Han trykket koden og telefonen åpnet seg. På meldingen sto det:

"Jeg våknet på natta av at jeg hørte lyder fra huset ditt. Jeg gikk for å se gjennom vinduet mitt, og der så jeg noen stå og prøve å lirke opp døra!" Jonas sitt hjerte hoppet over et slag. Så leste han videre. "Og ikke nok med det, Ingrid er ikke hjemme!! Og jeg er ganske redd for at det kanskje kan være henne. Ville bare si ifra." Han sendte en melding tilbake.

"Ok, takk for at du sa ifra" Så gikk han til vinduet sitt og så mot ytterdøra. Og der sto det noen og lirket opp døra. Han kikket en stund. Til slutt så det ut som personen ga opp. Så plutselig, uten at det gikk så mye som et sekund, kikket personen rett inn i øynene hans. Og da skal jeg si deg at hjertet hans stoppet et lite øyeblikk! Når det kom inn i hodet hans hvem det var, visste han ikke lenger hvem som var den skyldige. Hvorfor skulle Ingrid bryte seg inn?!

Hva syns dere? Håper dette var en skikkelig spennende del! (Fikk ikke lagt den ut i går for jeg hadde ikke nett) :)

Ghost Rockers - for alltid?Where stories live. Discover now