11. I kjelleren 2 (05.03.2017)

61 4 1
                                    

Bilde: Ingrid

Den natten sov han veldig dårlig. Han tenkte bare på Ingrid. Hvorfor skulle hun bryte seg inn? Har hun også gjort det med drikken til Jimmy? Og hva hadde skjedd om hun klarte å komme seg inn mens de sov? Det var noen av spørsmålene som føk rundt i hodet hans.

Dagen etter spiste han frokosten lynraskt og nesten løp til skolen. (Vet at han bruker buss i serien:) men uansett) Der møtte han de andre.

Jonas fortalte alt sammen fra forrige natt. "Hva!? Men hvorfor??" Sa Jimmy og hørtes litt nervøs ut. Nå hadde Jonas perfekt timing å fortelle om innbruddet også, men han lot det være. Fordi nå var han så usikker det går an å bli. Ingrid gikk forbi og Jonas oppdaget noe merkelig med henne. Ryggsekken! Den var helt lik som noen han visste om, og den så HELT tom ut! Hva skulle en skoleelev med en tom ryggsekk? Så ringte det, og vennene delte seg og gikk hvert til sitt.

Nå hadde Jonas og Milla kjemi sammen, (igjen). Det så ut som Milla ikke kunne konsentrere seg. "Hva er det?" Spurte Jonas. "Hæ?! Å, nei ikke noe spesielt" svarte Milla fort. "Milla, jeg kjenner deg så godt at jeg ser at det er noe." Milla tenkte seg nøye om. "Det er bare det at.... jeg vil ikke ned i kjelleren etterpå" "hvorfor ikke?" Spurte han forsiktig. Det tok en stund før hun svarte. "Jeg forteller det etterpå" sa hun og smilte et falskt smil. Jonas la hånda si oppå Milla sin og smilte tilbake. "Du må ikke" sa han. Milla bare smilte.

Etter timen møttes de utenfor brusautomaten som var inngangen til kjelleren. De fortet seg dit før noen så dem. Nede i kjelleren gjorde de seg klare til å spille. Alle gikk til instrumentene sine og ventet på spøkelsene. Men ingenting skjedde. Ingen verdens ting. "Hvorfor virker ikke instrumentene?" Sa Kirsti høyt. "Aner ikke" sa Alex og så litt deprimert ut. Alle satte seg i sofaen. Og tenkte. Plutselig kom Alex på noe. "Dere husker da Barlind var etter oss?" Sa han og så fornøyd ut. "Ja?" Sa de andre. "Vi spilte jo en sang her og plutselig fra ingensteder dukket han oppe. Da stoppet spøkelsene med en gang" De andre begynte å forstå. "Og på høsteksamen ville de heller ikke spille fordi fru Hansen kunne sangene til Free Birds." "Oi, du er smart" sa Jimmy. "Men hvem beskytter de oss for denne gangen..."

Jeg liker spennende slutter og fine kommentarer. Derfor prøver jeg meg på spennende slutter hele tiden. Håper dere likte denne delen!:)

Ghost Rockers - for alltid?Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα