Voorwoord

1.1K 35 0
                                    

Hallo en leuk dat je een kijkje neemt in dit boek. Het kan zijn dat je het al hebt gelezen of niet, dat maakt helemaal niks uit.

Dit boek wordt door een Point Of View geschreven.

Het hele verhaal en richt lijnen zijn natuurlijk van J.K. Rowling en de originele karakters ook. Het enige wat van mij is zijn mijn karakters en wat ik zelf heb bedacht. De laatste paar hoofdstukken heb ik via het boek geschreven. Als jullie het een leuk en goed idee vinden wil ik het vervolg ook wel via het boek schrijven. Natuurlijk wordt het dan wel anders omdat het verhaal over Clementine en George gaat.

Copyright © Indyyytjeee - wat ik zelf heb bedacht-.

De foto's of gif's of video's die ik erbij zet zijn niet van mij. Ze behoren tot hun eigenaren of van het internet.

Inhoud:

Clementine Zwadderich, iedereen kent haar, nou de tovernaars wereld kent haar. Ze denken allemaal dat ze een handlanger is van Jeweetwel wie, maar ze hebben nooit bewijs. Natuurlijk werkt ze voor hem. Ze is de beste en slechtste dooddoener ooit, alle dooddoeners zijn bang voor haar. Ze moet van Voldemort naar Zweinstein. Daar ontmoet ze een bepaalde jongen. Kan hij haar helpen om naar het goede pad te gaan? En dan is er ook nog een speciale kracht in haar dat probeert vrij te komen.

Vergeet niet te reageren - voor als je natuurlijk iets leuks wil zeggen, maar ook voor tips -.

Vergeet niet te stemmen :))

Veel plezier me het lezen :)

XXX Indy

The Badass Slytherin ~George Weasley~✔️Where stories live. Discover now