59. Bölüm, Kayıp Zindan 3

386 60 47
                                    

Gözlerimi açmaya cesaretim yoktu. Oyundan da henüz kopmadığımı düşünürsem yeteneği Ghoul'dan önce ben aktif etmiş olmalıydım. Bunları düşünürken yanımdan hızla bir şeyin geçtiğini hissettim. O an gözlerimi açtığımda tekrar sersemlediğimi anladım. Ghoul benden önce davranmış ve yeteneğini kullanarak beni ve Age'i tekrar sersemletmeyi başarmıştı. Sersemlediğim içinde yeteneğim olan 'aura'nın aktif olması iptal edilmiş oldu. En nefret ettiğim şeyde sersemletme yeteneğinin her şeyi hiçe saymasıydı.

Sınıfı suikastçı olan Stray, omuzluk kısmında altın sarısı ağzı açık ve köpek dişleri görünen aslan kafası figürleri bulunan takım zırhı ve siyah, hançere göre uzun sayılabilecek boyutlarda ince keskin ucu olan, kabzasının sağı ile solundan yukarıya doğru boynuz gibi çıkan kıvrımlı saldırı itemi ile çevik hareketlerle bossa saldırıyordu.

Gözüm ekranımın sağında bulunan parti listesine doğru kaydı. Stray ne ara gelmiş, Elenia onu partiye almış ve çoktan bossa saldırıp Ghoul'un bana son vuruşu yapmasını engel olacağı saldırılarına başlamıştı. Aklımdaki dönüp duran bütün bu soruları bir kenarı bırakarak onun burada olmasının beni ne kadar mutlu ettiğine ve içimde tekrar belirmeye başlayan savaşma güdüsüne odaklanmaya çalışıyordum.

Age ile halen kıpırdayamıyorken, Stray büyük bir profesyonellikle Ghoul'a basit yetenekleriyle saldırıyordu. Boss da boş durmadan karşı saldırılarıyla ona cevap vermek istiyordu. Stray kendisinden çok daha iri olan bossun etrafında dönerek bazen zıpladıktan sonra yetenekleri ile havada kombo saldırılar yaparak bossun canını elinden geldiğince indirmeye devam ediyordu. Suikastçılar düşük CP ile YPleri yüzünden yeteneklerini kısıtlı kullanabildikleri için partilerde düşmanlarına arka plandan ani saldırılar yaparak büyük hasarlar vermek için var olan sınıftı. Ne var ki içinde bulunduğumuz bu durumda Stray bir savaşçı görevini görevi üstlenerek bossun bizden uzak tutmalıydı.

İçinde bulunduğu durumun farkında olan Stray olabildiğince özel yetenek kullanmaktan kaçınarak bossa HP vermeye çalışıyordu Boss Stray'in basit yetenekleri ile yaptığı saldırılardan bazen HPler alsada bu saldırıların birçoğunu sol elinde taşıdığı kalkanıyla yaptığı savunmasıyla savuşturuyordu. Film izler gibi soluksuz yaptıkları çarpışmalarını izliyordum. Söylemeliyim ki şuan Stray'in bossa karşı yaptığı zekice hamleleri izlerken gerçekten çok keyif alıyordum.

Age'ın kalın ve sinirli gelen sesi çarpışmanın büyüsünden kurtulmamı sağladı. "Oğlum daha ne kadar orda beklemeyi düşünüyorsun. Kımılda da buradan canlı çıkma gibi bir imkanımız olsun." Dedi. O an üzerimizdeki sersemlemenin etkisinin geçtiğini fark ettim. Bossun davranışlarını ve saldırı şeklini yeterince görme imkanım olduğu için kendimi artık her şey için hazırlıklı hissediyordum. "Ben Elenia'ya yardıma gideyim sende Stray ile bossu tankla" Age beni başıyla onaylarken etrafı hortlaklarla çevrili Elenia'ya doğru koşmaya başladım.

Mezar taşlarının arasından hızla Elenia'nın yanına koşarken bir yandan da saldırı pozisyonu aldım. Elenia da CPsinin neredeyse yarısını kaybetmişti. Ona konuşma mesafesi kadar yanaştığımda ona gelen saldırıları karşılamakta güçlük çekmeye başladığını fark ettim. Ağlamaklı sesiyle "Özür dilerim. Gerçekten çok özür dilerim. Başaramadım." Dedi. O bu cümleyi kuruyorken ben etrafında bulunan moblara basit saldırılar yaparak hepsini kendi üzerime çekmeye odaklandım. "Sorun yok." Dediğimde konuşmayı sonraya bırakmamız gerektiğini anlamış olmalıydı. Yine de halen şoktan çıkamamıştı. Hızlı olmalı ve burada bulunan Ghoul'un küçüğü olan hortlakları serice temizleyip Age ve Stay'e yardıma gitmeliydik. "Şey bir şeyi unutuyorsun." Gülerek bu cümleyi kurup onu rahatlatmak istedim ve ekledim "Biraz healini alsam sanırım iyi olurdu." Cümlemi kurarken göz göze geldik.

Irk Online - Sanal Dünya (Wattys2017)Where stories live. Discover now