🏈Fuck You🏈

11.4K 452 46
                                    

Μάντισον pov

Ντριν. Ντριν. Ντριν.

Μάντισον:Αααα σκάσε μαλακισμένο ξυπνητήρι.

Το άρπαξα και το πέταξα στον απέναντι τοίχο.
Δεν πειράζει θα πάρω άλλο.

Ξανά έκλεισα τα μάτια μου και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα άρχισα να βυθίζομαι στον ύπνο.

Τότε μου ήρθε.

Μάντισον:ιιιιιιιι έχω πρωινή προπόνηση και θα αργήσω.

Πετάχτηκα από το κρεβάτι και έτρεξα στο μπάνιο έπλυνα τα δόντια μου, χτενιστικα, έβαλα κρέμα στο πρόσωπο και έφτιαξα μια ψηλή κοτσίδα.

Έτρεξα στη ντουλάπα και βρήκα αμέσως τα ρούχα της προπόνησης.

Ετοίμασα την τσάντα μου που μέσα είχε τα απαραίτητα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Ετοίμασα την τσάντα μου που μέσα είχε τα απαραίτητα. Νερό, λαστιχάκια, τα πον πον μου, τον φιόγκο για τα μαλλιά μου, έξτρα σορτσάκι και μπουστάκι, ένα μήλο, σαμπουάν, μαλακτικη, αφρόλουτρο και φυσικά αποσμητικό.

Έτρεξα κάτω και δεν είδα κανέναν τι έγινε ρε παιδιά με άφησαν.

Αφού μωρή χαζή είναι πέντε η ώρα κοιμούνται όλοι.

Α ναιιιιιι μπράβο ρε συ.

Ναι μιλάω στον εαυτό μου όχι σχόλια.

Πήρα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και έτρεξα έξω μπήκα στο αυτοκίνητο και έβαλα και μουσικούλα.Το Everyday της Ariana έπαιζε και εγώ φυσικά έκανα τα γαμάτα φωνητικά μου αλλά χωρίς πλάκα μπορώ και φτάνω τις ψηλές της.

Λοιπόν τώρα θα πάω εκεί θα πω στα κορίτσια να κάνουν 10 γύρους, θα κάνουμε φλιπ, πυραμίδες, στηρίξεις και μετά τη ρουτίνα και κάτι άλλο είναι που ξεχνάω αλλά τι γαμώτο ????

Σκέφτηκα καθώς έμπαινα στο γήπεδο και τότε τον είδα μπροστά μου να χασκογελαει και να την πέφτει στα κορίτσια της ομάδας μου.

Κόλιν Κινγκ.
Ο απόλυτος μαλάκας, με τα τέλεια λακακια, χαμόγελο, σώμα και μάτια που κάνει όλα τα κορίτσια του σχολείου να τον ακολουθούν σαν αβοήθητα σκυλάκια όλα εκτός από εμένα και αυτό γιατί τον μισώ, μου κάνει τη ζωή κόλαση από τα 10 μας που μετακόμισα έδω.
Όταν ήρθα στη California έκανα γρήγορα φίλες και δύο από αυτές είναι και οι κολλητές μου από τότε Άσλεϊ και Ολίβια αλλά όταν ο Κόλιν πρόσεξε πως του έπαιρνα τη φήμη είπε σε όλους τους φίλους του να μην μου μιλάνε και άρχισε να μου κάνει φάρσες έτσι άρχισα και εγώ και από τότε θέλω να του βγάλω τα ωραία του γαλαζοπράσινα ματάκια και τον βάλω να τα φάει του μαλάκα.

#No ControlΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα