Kapitel 10: Valentines dag #2

151 6 1
                                    

"Hell no." Svare jeg kort. Han kigger mærkeligt på mig, det svar havde han ikke forventet. Men ærligt? Havde han bare regnet med at jeg hoppede op i favnen på ham og skreg JAER!! ? Han kiggede frustreret på mig og forlader lokalet hurtigt, med en smule tramp endda.

Jeg kommer aldrig til at forstå den dreng. Men hva fanden? Hvem gider os det, udover de klamme duller der går på skolen, som rent ud sagt ser ham som en sex gud. Det værste er nok at de ved at han ikke gider dem, men alligevel er de så naive og tro at han en dag falder for en af dem.

Når man tænker på solen. De kommer gående hen imod mig med faste skridt. Yeah bois, there's comming a bitchfight!

"Sig mig, hvorfor står du og snakker med Aiden?" Spørg en af dullerne mig om. "Hva rager det egentlig jer, om jeg må spørge?" De kigger chokeret. "Jo ser du, vi undre os bare over hvorfor Aiden vil spilde så meget som 1 minut på at snakke med en klam pige som dig?" Klam? Seriøst? Umodent as fuck. "Søde skat, synes det sjovt at du kalder mig klam når det er jer der går med hele Matas i fjæset. Såå kom igen!" Alt der før var stille, blev en larm af "ohh den sad" og "god damn!" Et tilfredst smil spredte sig hurtigt på mine læber.

De vendte sig om med et fornærmet "Hm" og strøg ud af lokalet. Well that's how you know you're fucked up.

Jeg vender mig om for at se de mennesker der nu havde fuld opmærksomhed på mig. De klappede og piftede, hvilket var lidt mærkeligt. Men alligevel blev der spredt et kæmpe smil på mine læber, som helt sikkert så fucked ud. Men jeg var ligeglad, jeg havde lige sat de klammeste duller på skolen, på plads. Så jeg var pænt tilfreds.

RULE 1: DON'T Fall in love with a Player.Where stories live. Discover now