Kapitel 7: ABDUCTION

204 9 1
                                    

OBS!! Se først videoen når jeg skriver du skal det! 🎈
-ikke tjekket for stavefejl, så bær lidt over med min stavning..

-
Aiden Schmidt, såret? Det kan da ikke passe. Lige nu sad han bare surmulende og tavs ved min side imens jeg desperat ledte efter en film for ikke at tænke på hans mærkelige reaktion. Men det var sq lettere sagt end gjordt, jeg ku' nemlig ikke vælge imellem 'I Am Number Four' eller 'ABDUCTION'.

Har set begge før men hvilken er nu den bedste? Kan virkelig ikke bestemme mig. Men på den anden side er det jo alt for langt tid siden jeg har set 'ABDUCTION', men 'I Am Number Four' er bare så goooood!!

Jeg beslutter mig hurtigt for at spørge den ret så gnavne Schmidt. "I Am Number Four, eller ABDUCTION?" Jeg kigger afventende på Schmidt. Men det eneste 'svar' jeg får er et gnavent 'pff'. Waow, har kun kendt den dreng i meget kort tid og jeg kan allerede ikke fordrage ham. Hvordan bær' han sig ad?

OMG MAGTER HAM IKKE!! FÅR FUCKING SPATT.

Jeg sukker irriteret og prøver ihærdigt at vælge. Umuligt. Det er simpelthen umuligt. Især når der sidder en meget sur Schmidt ved min side, som forresten ikke engang ved hvad jeg hedder. Floooot! "Hvis du bare skal sidde der og surmule heletiden kan du så ikke bare skride hjem, -kort sagt." Han kigger chokeret på mig. "Ville du måske ikke blive bare lidt sur hvis du troede at man li' sku' hygge sig lidt, men det hele bare var en joke!?" Svarede han muggent.

Jeg kigger mærkeligt på ham, røg det der lige ud af hans mund? Jeg smiler skævt og trækker på skuldrene. For det vidste jeg jo ærligt ikke.

Han begynder derefter at stirre på mig, som om han prøver at læse mig eller så'n noget? Hans øjne bliver pludselig store. Han er sikkert mundlam, for han skulle lige til at sige noget men gjorde det ikke alligevel. Han drejer hovedet og ryster på hovedet smilende. Jeg kigger undrende på ham, men lader det ligge.

Jeg har endelig valgt! Ja nu bliver det jo rigtigt spændene. Trommehvirvel taark! 'ABDUCTION' skal vi se!

Jeg ved hvad i tænker 'hvorfor valgte du ikke bare den fra starten?' Jaer ser i, der er lige det at jeg er rimelig dum, så det kan ikke ligefrem lade sig gøre. Hah.. sorry.

Jeg vender hovedet forsigtigt for at se hans reaktion på mit film valg. Men finder hurtigt ud af at han faktisk allerede kigger på mig. Hvad skal der ske? Han har et legende smil på læben. Åh Gud, hvad har han nu tænkt sig? "Nå smukke, så du er simpelthen jomfru?"

Jeg stivner.

Jeg kan hurtigt mærke varmen komme op til mine kinder. Ohh gard jeg rødmer jo. Jeg prøver ihærdigt at skjule det ved at kigge på filmen. Hvilket jeg ikke skulle havde gjordt, "ha! Du er jo jomfru, du fucking rødmer." Han sidder flad af grin. Og jeg er bare like:

hvad er det sjove i det? Altså det ikke alle der bare boller til højre og venstre.

Altså hva fuck regner han med? Jeg venter tros alt på den rigtige. Man siger jo at man aldrig glemmer sin første gang, så synes ikke det bare skal være en random liderlig dude der lige tjekker mig ud til en fest hvor jeg er røv stiv og tænker 'what ever?' Også finder vi os et værelse og får det gjordt. Altså? Eow!

Men jeg vil dog indrømme at jeg altså har ladt den tanke komme forbi et par gange, om jeg ikke bare sku' havde det overstået så jeg var klar til jeg nu fik mig en kæreste, plus mine daværende veninder ligesom havde mistet sin mødom.. og tro mig det var altså pinligt at være den eneste jomfru på sin årgang!

Man begynder virkelig at tænke meget dårligt om sig selv. 'Er jeg ikke god nok?' 'Er der virkelig ingen der bare vil havde mig og min krop en lille smule?' Alle de tanker der nu kan poppe op, og ingen tvivl om at i kender til det.

-Ihvertfald nogen af jer.

Plus de kommentare man får når man så endelig indrømmer det overfor nogen, 'er du da bange for det gør ondt?' Gu' er jeg så!? Altså. Det noget nyt man skal igennem, et nyt trin man skal gennemføre! -som et spil.

Livet er som et spil! Der er få' nemme levels man skal igennem. Og en del svære levels. Man kan ikke vælge at alt skal være godt i ens liv. Man lever det og håber på det bedste.

Jeg har været så langt væk i mine tanker at jeg ikke har bemærket Aiden's hånd kommer for langt op af mit lår. Spade. Han har det der flirtende glimt i øjet. "Well.. vil du så ha' det overstået eller vil du være jomfru resten af dit enorme kedelige lange liv?" Kom der pludselig ud af hans mund. Han bider sig forførrende i læben.

"Ellers tak du." Svare jeg kort. Nu kan jeg mærke hans hånd på mit lår igen.. kan han bare ikke acceptere et nej? Eller er han bare decideret dum? Jeg tror på begge. Jeg puffer irriteret hånden væk og falder i staver i filmen. Er den seriøst allerede så langt fremme? De er jo i toget, rettere sagt lige fundet sig en kabine.

Omg omg omg omg omg omg!! OMFG!! Nu kommer deres moment! -nok noget at det bedste ved filmen! Ej men virkelig, det jo fucker goals!? Udover de self stopper, det lidt træls. Eller.. øhm. Glem det haha.

Jeg bider mig kort i læben da de langsomt begynder deres kys.. omg!!
(Se videoen øverst nu)

Jeg kigger kort hen på Aiden, han kigger nærmest sultent på mig. Eow.. styr dine fucking hormoner!? Han skal ihvertfald ikke ødelægge filmen for mig, så jeg lukker ham ude og ser videre.

Jeg stivner da der kommer en lille hvisken i mit øre, "er du sikker?" Og nej jeg var ikke fucking sikker. Jeg ville havde det overstået. Men no way. Ikke med Schmidt. "Spørg du seriøst en pige om sex du ikke engang kan navnet på?" Med et medfølgende "Gud ja, er du ikke så'n lidt vandt til det? Så meget som du jo boller til højre og venstre."

Han kigger mærkeligt på mig. "Carly Fletcher." Siger han kort. "Og nej det kender jeg intet til, får altid deres navne inden." Var hans svar på mit andet spørgsmål. Eow egentlig? Hvordan vidste han hvad jeg hed?
•———————————————————•
Heeeeeeeeeeeeeeij!
Godt nytår!!🎆🎉
Ved godt det okay lang tid siden jeg opdaterede sidst,
-sorry.. har bare ikke haft overskud til det.
Og forresten 1000 tak for 131 readers!
Er rent-ud-sagt vildt glad!🦄
Håber i vil følge med i næste kapitel?
Smid en kommentar og gør min dag meget bedre!😂
-Glem nu ikke at stemme? Haha😘
Såååååås dejlinger!😙

RULE 1: DON'T Fall in love with a Player.Where stories live. Discover now