Kapitel 3: Idræt

193 7 0
                                    

Selvom jeg virkelig ikke brød mig om det, var jeg nød til at indrømme at jeg dsv havde brug for hjælp. Lort med lort på. Jeg vendte mig om og fik det største chok! -ej men tror virkelig jeg røg mindst 3 meter op i luften. Der stod Aiden med sit selvfede smil lige få centimeter fra mig. Hva folk bilder han sig ind!? Jeg trådte hurtigt nogle skridt tilbage.

"Hvad er der galt?" Spørger han charmerende, -men ikke charmerende nok! "Virkelig? Er det så'n du siger undskyld efter at havde skræmt mig fra vid-og-sans?! Idiot." Jeg krydser armene og venter på svar, "er det den tid på måneden?" Spørger han med et legende smil på læben. Overstregen Aiden. Overstregen. "Og hva så hvis det var?" fortsætter. "Men her må jeg sq skuffe dig. Niks det er ikke 'den tid på måneden'." Svare jeg lidt koldt, men fortsætter endnu en gang, "Og, den eneste grund til at jeg vendte mig o.."

Mere når jeg ikke at sige inden et røvhul til Schmidt afbryder. "Den eneste grund til at du vendte dig om ja, du kender jo tydeligvis ikke skolen, så du ved jo heller ikke hvor idræt er. Mit forslag er at vi følges derhen? Det ville jo være hyggeligt!" Det sidste siger han med et frækt blink i øjet. "Har jo ligesom ikke noget valg." Med det sagt skynder Aiden sig at sige noget, "men vi kunne jo ogs bare droppe idræt? Og ja.. jeg ved ikke.. tage hjem til mig og hygge?" Han bider sig frækt i læben. Hvordan kan en dreng bryder så fucking mange grænser!? Altså man skulle tro at det var hans freaking job?

"Nææææh nej! Tro om playboi. Kommer aldrig til at ske!" Han kigger på mig med forsøget-vær-blikket, jeg ruller med øjenene.

Endelig er vi ved idræt. Hell yeah! Og nej det var ikke ironisk, er så glad for at jeg endelig slipper for Schmidt! Hold da kæft! Kunne kysse gulvet lige nu!! -eller ville det ikke være for sært? Måååååske.... nej det sq simpelthen for mærkeligt! -ogs for selveste Carly Fletcher. Jeg skyndte mig at klæde om (øverste billede). Jeg kommer luntende ud i salen, og ser at de uheldigvis er godt igang med timen. Jeg løber videre hen imod personen der skal forestille vores lærer, og prikker ham så på skulderen.

Han vender sig om og til mit store chok ser han overraskende meget ung ud. "Øhm undskyld, ved du hvor vores lærer er?" Han kigger uforståeligt på mig. "Jeg er jeres lærer." Oh shit, pinliiiiigt. "Akavet. Jeg er ny, og siden jeg uheldigvis kom for sent ved jeg ikke rigtigt hvad jeg ska.." han afbryder mig hurtig. "Gå du over til Hr. Schmidt derover!" Siger han og peger hen på en flok lækre drenge! - i-lig-med playbois. Og fortsætter, "De ved hvad du skal lave." Det sidste siger han med et lille smil.

Pokkers. Som jeg lige troede jeg havde sluppet af med ham. Jeg nikker kort og går hen til dem. Schmidt ser mig straks og peger på mig så alle drengene ligger mærke til mig. Idiot. "Anonyme pige." Siger han kort men charmerende. Jeg ruller med øjenene, krydser armene, og ligger vægten på min ene side.

"Schmidt." Siger jeg koldt med et udfordrende øjenbryn. "Nåårh men Smukke, hvad bringer dig hid?" Spørger en over-lækker lyshårede dreng -med krøller og de flotteste lyseblå øjne der virkelig bare lyser op. Jeg tror jeg blev væk i hans øjne et sekund eller to! "Vores lærer sagde at jeg skulle spørge jer om hvad vi var igang med at lave." Svare jeg så.

De begynder alle at grine? Hva fuck er så sjovt? Jeg løfter et øjenbryn som tegn på hva-fuck-er-så-sjovt? Schmidt får vejret og starter så "vi synes bare det er sjovt at Lars sender dig over til os når han godt ved at vi aldrig følger med i timen." Svare han enkelt. Nå så vores lærer hedder åbenbart Lars. Nu de alle stoppet med at grine. "Men hva fuck skal jeg så lave!?" Og nu kommer den.

"Du kunne jo blive her og lærer os at kende?" Waow.. den havde jeg ikke lige forudset. Men det var nu heller ikke Schmidt der sagde det, det var krølle. -Hans stemme er nu ret dejlig må jeg indrømme. "Det kunne jeg jo godt," de smiler alle stort, men jeg fortsætter. "Hvis i ikke var playboi-teamet" svare jeg enkelt og går ud for at klæde om.
•————————————————————————————————————————————•
Hej!
Uha sikke en kommentar hun kommer med til sidst!😂
Håber da i kunne lide det her kapitel!
-Og skriv self hvad jeg kan gøre bedre.🔥

RULE 1: DON'T Fall in love with a Player.Where stories live. Discover now