Kapitel 2: Aiden Schmidt?

200 5 0
                                    

Der er så'n ca 5 minutter til skolen nu, hvordan fuck kan der være så fucking langt!? Altså man når jo nærmest at falde i søvn inden man er fremme? -dårlig idé i know, men virkelig, det føles jo som flere timer! Jeg ruller med øjenene da jeg finder ud af at Cam sidder på sin knallert og glor på mig. Omg. "Hvad er der med dig?" Spørger jeg irriteret. Han sidder stadig i sin stilling på knallerten og glor. Hvor mærkelig kan man lige blive? Cam ser foran sig og siger så, "Synes bare det anerledes at se dit outfit faktisk er ret stilet i dag!" Siger han med sit selvfede-smil og kigger på mig ventende efter min reaktion. Omg tak! Eller.. vent hvad? Dissede han mig lige? Den dreng lægger sig op med den forkerte. Og det ved han godt!

Jeg smiler falsk til ham, hvor jeg derefter stopper min knallert, -da jeg finder ud af at vi endelig er fremme! Jubiii første skoledag!! Det bliver sååååååh funny! Mærk ironien. Da jeg tager min hjelm af opdager jeg hurtigt at der allerede står en stor flok elever rundt om os. Jeg kigger hurtigt hen på Cam som bare smiler selvfedt, -han elsker opmærksomhed. Især fra piger! Haha nooooo shit. Vi stiger hurtigt af og låser self. Efter en lang tur igennem gangene med borende blikke og små-snakken, for at finde kontoret, -finder vi det endeligt.

Vi får begge skema og skabsnummer samt med kode. Mit nummer var 128 og Cam's nummer var 124, -så heldigvis ikke så langt fra hinanden! Vi begynder at løbe lidt da vi ser der kun er 4 minutter til at timerne starter, jeg skal havde idræt kan jeg se, "Cam?" Han kigger på mig med et 'mhm?' "Hvad skal du havde i første time?" Spørger jeg lidt ligeglad men ikke fordi jeg er ligeglad, -for det er jeg jo ikke. Han kigger på sit skema og skær' en grimasse, han kigger på mig igen og sukker. "Matematik." svare han kort.

Jeg griner inderligt da vi når til skabende hvor vores ting er (bøger osv.) jeg snupper min idrætspose, begynder at gå, og råber, "Held og lykke!" Jeg kigger tilbage for at se hans reaktion, han slår hårdt skabet i og tramper videre mod den retning han nu skal.
Så kan han sq lære det! Karma for at svine min fabulous stil til. Som sagt: man lægger sig aldrig ud med Carly Fletcher. Det faktisk ret mærkeligt? For hver gang nogen gør det, kommer der som regel noget tilbage i hovedet på dem, -og det er ikke kun min knytnæve.

Okay! Højre eller venstre? Der er 2 gange nu, hvordan kan jeg vide hvilken en der er den rigtige? "Åh Gud. 2 minutter." Mumler jeg irriteret.

"Brug for hjælp smukke?" Lyder det bagfra mig. Nej nej nej nej nej nej, det sker bare ikke. Jeg vender mig langsomt. Yup. Tydeligvis en af skolens playere. Ajj men virkelig,
-se ham lige!? Lækreste brune roede hår -som forresten klæder ham utroligt godt. Brune skinnende bambi-øjne som enhver pige kunne blive helt væk i, -og derudover kan man tydeligt se at han nok har den lækreste overkrop. Plus den fede stil som minder meget om min brors. Vent lige. -kaldte han mig lige 'smukke'?

Jeg smiler falsk. "Øhm.. sku' du ikke være til time?" Med et selvfedende smil svare han, "ku' spørger dig om det samme?" Med et fortsættende "hvad har du nu?" Jeg krydser armene. "Er det ikke lidt indlysende?" Svare jeg imens jeg rækker min idrætspose frem. "Sikke et sammentræf, det har jeg ogs!" Han blinker og med en flydende bevægelse snupper han min idræts pose ud af min hånd og løber. Åhh playboi, synd du ikke ved hvem du ligger dig ud med. "Ostemad altså." Mumler jeg, og sætter derefter i løb.

Jeg er hurtig oppe ved ham da han jo satte farten ned fordi 'piger er jo meget langsommere end drenge og meget dårligere til alle ting' ifølge drenge, men tro om igen!

Hans ansigtsudtryk når jeg overhaler ham kan ikke beskrives! Eller jo måske. Han havde et ansigtsudtryk som om han lige var blevet afvist for første gang i hele hans player-historie! Haha, grineren. -Når det er sagt, kommer jeg nok til at se det igen et par gange!

Jeg tager min pose ud af hans hånd og krydser armene. "Du har vidst undervurderet mig." Han smiler slesk, "ja.. måske har jeg?" Siger han forførende, han trækker på 'ja'et'. Som om jeg ville falde for den? Altså. Tror han jeg er dum!? "Aiden Schmidt." Siger han efter, og begynder stille at gå tættere, hvor jeg self reflektere ved at gå tilbage. -væk fra ham. "Nå men Schmidt, du må havde mig undskyldt. Jeg skal sjovt nok passe min time." Sagde jeg hurtigt men koldt og gik så fra ham, -Der var det igen! Haha!! Ansigtet. Når det var sagt gik det lige op for mig at jeg ikke vidste hvor idræt var? Ostemad altså!!
•————————————————————————————————————————————•
    Hej!
                               Hva sker der for denne Aiden Schmidt, huh?😂
                     Smid gerne en kommentar om hvad jeg kan gøre bedre'🔥

RULE 1: DON'T Fall in love with a Player.Where stories live. Discover now