Kapitel 6: Hård afvisning, huh?

182 9 2
                                    

Ikke tjekket for stavefejl osv.

Da timen var slut havde jeg bare taget mine ting og skyndt mig hjem. Jeg skulle jo være klar til at røvhullet jo dsv havde tænkt sig at jeg skulle dele min dejlige bløde seng med ham? Hell No. Jeg skulle bare være klar til at låse alt han nu ku' komme igennem. Men derudover skulle jeg jo ogs tænke på at min forfærdelige storebror der nu er så langsom og self har glemt sine nøgle,  -skulle jo ogs lukkes ind når han nu havde tænkt sig at komme.

Nu var jeg endelig fremme, så var det bare ind, og låse alt! Jeg låste først vinduer og døre nedenunder, nu manglede jeg bare ovenpå og self mit værelse.

Jeg løb ovenpå og låste alt, da jeg skulle til at gå ind på mit værelse lød der et højt 'bump'. Jeg gispede. Virkelig? Lige netop nu skulle der være en tyv?! Det magter jeg simpelthen ikke.

Jeg løb ind på mit værelse. Og til mit store chok stod der en ung selvglad arrogant fyr. Schmidt. Men hvordan? Gud ja.. hans værelses vindue var få meter fra mit. Han har sikkert taget hoppet eller så'n noget? Altså hvad ved jeg? Den dreng overrasker mig gang på gang.

Lige det øjeblik opfattede jeg hurtigt at jeg havde låst alt i huset for ingen nytte. Skulle seriøst havde startet med mit værelse! Men så klog var jeg self ikke? Hvem skulle havde troet det om Carly Fletcher?

"Du stirrer." Fortæller Aiden kort. Gud ja, faldt i staver da jeg tænkte. "Øhhh nej? Det kaldes at tænke." Siger jeg tilfredst over mit geniale svar. Han løfter udfordrende et øjenbryn. Og gik forførrende nærmere. "Hvad tænkte du så på?" Han bed sig i læben. "Alt andet end dig." Blev mit svar. Han kiggede mistænksomt på mig, Og gav mig Yeah-Right-blikket. Jeg rystede grinene på hovedet. "Du har åbenbart svært ved at forstå at det ikke er alle piger der er totalt forgabt i dig?" Jeg smiler selvfedt. Payback bitch!!

Han går nu tættere som reflektere at jeg går baglæns. Med et chok rammer jeg væggen. Ohh fuck. Han tager munden hen til mit øre og hvisker "jo alle piger er forgabt i mig. Der er bare nogen der ikke har indset det endnu." Siger han dog meget seriøst men alligevel charmerende.

Nu ved jeg hvad jeg skal gøre! Jeg tager munden hen til hans øre og hvisker forførrende, "ja... du har vel ret." Jeg trækker på ja'et. Det giver et sæt i ham. Hans øjne er nu ikke bare charmerende men mere som om han kigger på sit bytte. Jeg smiler forførrende og bider mig i læben.

Der slog det klik igennem hele hans krop. Han pressede mig op af væggen og begyndte at kysse min hals, indtil han når op til min mund. Vi rå-snaver. Altså indtil jeg trækker mig.

"Se, så'n ville andre piger havde reageret på din charme. Men ikke mig." Jeg smiler kort, klapper ham blidt på kinden, og svinger mine ben stift ned fra hans hofter så jeg er nede på gulvet igen.

Jeg gik over til min seng med lidt voldsommere ryk med hoften bare for at irriterer ham. Man kunne bare se på ham at han er nede over den måde jeg afviste på. Han troede sikkert at han skulle hjem og skrive et 'tjek' ved 'Carly Fletcher' eller som han kalder mig 'anonyme pige' da han ikke kender mit navn, eller det ved jeg self ikke noget om. Men nu til sagen! -skrive et 'tjek' ved mit navn over bollede piger på hans player-liste. Ingen tvivl om at han troede at vi sikkert endte i sengen.

Lige nu sad jeg og kiggede på min MacBook. Jeg kiggede stille op, "har du tænkt dig at komme? Eller vil du bare stå der og jeg ved ikke.. begynde og tude lige om lidt?" Han gav mig straks dræberblikket og satte sig ved siden af mig. "Nogen idé'er til en film?" Spørg jeg så'n bare for at han snakker med mig.

Men det eneste der kom ud af hans mund var hans vejrtrækning? Gjorde det virkelig så ondt? Eller er han bare fornærmet fordi han sikkert aldrig er blevet afvist på den måde før? Altså jeg kan godt indrømme at den var lidt barsk, men han fortjente det. Gjorde han ik?
                                     •————————————————————•
                                                Hej igen igen igen! 😅😂
                                Håber i godt kan li' dette kapiteeeeeel!
                              For ja.. ville da blive glad hvis i ku'? 🍪👀
        Håber snart der er en der kontakter mig med den der trailer,
              -da jeg synes det er et 'most have' som man kalder det❤️
                                Skriv en kommentar hvis det frister!🔥
                                                              -eller to!

RULE 1: DON'T Fall in love with a Player.Where stories live. Discover now