Kapitel 8: Edward Cullen, huh?

198 9 0
                                    


Ikke tjekket fra stavefejl.👇🏻

Efter dagen igår hvor jeg faktisk fandt ud af at Schmidt vidste hvad jeg hed, har jeg spekuleret meget på rent-ud-sagt: hvem fuck har fortalt ham hvad jeg hed!? Altså.. det kan jo kun være 2 personer der har fortalt det? Ellers har han bare sat sig selv ned og tændt for sit såkaldte 'stalker-mode'. Tænker nok mest det er den sidste.

Lige nu var jeg på vej til skole på min knallert med min dovne bror ved min side. "Hey cam, har du fundet dig nogen venner på skolen endnu?" Han kigger fornærmet på mig. "Selfølgelig har jeg det? Har rettere sagt fundet mig en gruppe!" Smiler han stolt. Bare det ikke er den gruppe jeg tror det er.. "Hvilken gruppe?" Spørg jeg lidt for nysgerrig. "Aiden Schmidt er lederen af den." Stakkels bror da. Men han passer nu ret godt ind i den, -Bare for at være ælig?

Skole, skole, skole, og adder skole..

Sky. Hun er en fantastisk veninde! Hun er ihvertfald loyal. Eller det er ihverfald det jeg har set fra hende indtil videre.

Hvorfor er skolen så kedelig? Så kom dog med nogen lærer med humor! Så man ikke ligefrem er ved at falde i søvn hvert sekund. Det gør skolen endnu hårdere end den er i forvejen med alle de lektier..

På min gamle skole var der i det mindste 1 lærer der havde humor! Carl hed han, -det ligger jo allerede i navnet altså. Han ku' få timen til at susse afsted med alt hans sortehumor og nogengange ligefrem god humor!

Det så'n lærer skal være! Ikke bare være piv-sure like all the freaking time!?

Sværger jeg aldrig har set bare et lille smil på en af deres prop-kedelige fjæs.

Efter alt den tænken (har åbenbart lige fundet på mit eget ord?) nikkede jeg som svar til det svar jeg fik.
-
*Spisepause*
-
Da der var spise pause havde jeg kun en person i tankerne! Nemlig Sky. Jeg begyndte at løbe ned af gangene for desperat at finde Sky på bare en af dem.

Bump og jeg lå' ovenpå en eller anden dreng? Jeg aldrig havde set før. Han var nu meget pæn må jeg indrømme.

Jeg skyndte mig at rejse mig op hvor jeg efter rakte ham en hånd. Han tog hurtigt imod den og kiggede ret koldt på mig, hvor han derefter gav mig elevator-blikket. Og tro mig, hvis der var en konkurrence om hvem der ku' lave det mest sexede og bedste elevator-blik havde han vundet den for længst!!

 Og tro mig, hvis der var en konkurrence om hvem der ku' lave det mest sexede og bedste elevator-blik havde han vundet den for længst!!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kan i se hvad jeg mener? Self kan i det! Omfg. Det måtte han med glæde gøre en gang til!

Jeg tog måske mig selv i at bide mig i læben.. dårligt træk Carly.

Det regel nummer 6 som lyder: Rule 6: DON'T ever show them, that you are interested. Jep det er nogen regler jeg har lavet til mig selv, så jeg ikke falder for den forkerte. Eller hvad man nu siger? Det svært at forklare.

"Edward Cullen!" Siger han og rækker hånden frem. "Bella Swan!" Svare jeg og tager imod hans hånd og giver den et lille klem.

Vi er begge flade af grin!

Han vidste ihvertfald godt hvordan en akavet stemning hurtigt ku' forsvinde. Genialt! Han var detsuden ogs det stik-modsatte af Schmidt! Ham her havde humor, og derudover prøvede han ikke hele tiden på mig. Han var attraktiv, så det var bare godt han ikke flirtede med mig, for jeg ved seriøst ikke hvor mange gange jeg ville afvise før jeg til sidst ville give mig.

"Men mit rigtige navn er dog Ethan Jackson." Siger han pludselig. Først der finder jeg ud af at vi er færdige med at grine, jeg nikker forståeligt. "Carly Fletcher!" Siger jeg kort efter.

"Hvor var du egentlig på vej hen i den fart?" Spørg han kort. Jeg kigger lidt på ham og svare "jeg ledte bare efter min veninde! Og du må altså meget undskylde at der lige kom en hvalros løbende." Jeg smiler bekymret. Han griner let. "Det gør bestemt ikke noget! Og detsuden ville jeg ikke ligefrem beskrive dig som en hvalros. Det lidt en overdrivelse, synes du ikk?" Han kigger undersøgende på mig og går derefter sin vej.

Hva skete der lige for det? Ham her er mystisk ku' jeg allerede regne ud. En mystisk type. En låst bog. En fyr med massere af hemmeligheder, nogen hemmeligheder jeg var nysgerrig efter at få at vide.

Og her står jeg bare tilbage, alene på denne gang.

Eller vent hvad? Er det Sky? Der står og rå-snaver med... hvem er den guy? Krøller.. blå øjne? Det krølle! Heldige pige da. Or not.. han er en player. Burde jeg stoppe dem? Eller lade dem fortsætte det de nu havde gang i? Det valget mellem dårlig veninde og god veninde. Men hvad nu hvis det her ikke var første gang de lavede noget? Hvad nu hvis de faktisk havde følelser for hinanden? Så ville de jo bare blive sure..

Ville de ikke? Nej de ville da forstå det! Det er det jeg gør! Stopper dem.

Jeg gik målrettet mod Sky og Krølle.

•———————————————————•

Heeeeeeij!🤜🏼🤛🏼
8 kapitel?💪🏼
Håber i synes godt om det!🤘🏼
Da jeg ikke ligefrem synes det er det bedste kapitel jeg har skrevet😕
Nå anyways. 😎
Smid gerne en kommentar som altid!🎉
Husk at stemme!✌🏼🔥
Cya!👋🏻

RULE 1: DON'T Fall in love with a Player.Where stories live. Discover now