16.

19 0 0
                                    

Yemekler oldu borayi bekliyordum saat 5di. televizyonu açtım koltuğa uzandım biraz vakit geçsin diye.

Alınma bi öpücük değdi ve uyandım. Bora yanıma oturmus beni izliyor ustumu otrmus. 'Simayım uyandirdimmi dayanamadim opeyim dedim' dedi .
'Bende seni bekliyodum zaten' dedim.sarildim.
'Hadi yemekler hazır yiyelim acmisin' dedim .
'Benim sevgilim yapar da ben yememmi'dedi. Kalktik mutfağa gittik
Ben corbalari koyarken bora da masayı hazırlarladi.
Oturduk yemeye başladık bora corbasini bitirdi 'çok güzel olmuş bakalım pogacalar nasıl' dedi bi tane pogaca aldı. O pogacayi yerken ben ona bakiyordum acaba begenecekmi diye.
Ellerimi öptü 'benim hamarat sevgilim ellerine sağlık' dedi. Yemeğimizi bitince ben masayı toplamaya başladım. Bora 'askim ben film açayım izlermiyiz?' Dedi.
'Sen aç ben geliyorum' dedim. Masayı topladım bulasiklari makinaya yerlestirdim.

Mutfakta işim bitti biranın ya nin gittim. Bora filmi açmış durdurmus koltuğa uzanmış beni bekliyor. Boranin yanına bende uzandım filmi başlattık. 'Ne filmi' dedim 'romatik" dedi.
Biraz geçince film hic de romatige benzemiyordu ' bu mu romantik' dedim. 'Galiba filmleri karistrdim askm saril sen bana korkma' dedi. Sımsıkı sarıldım. Bora arka tarafina geçtim boraya arkadan sarıldım.

Sabah uyandigimda boranin yaninda yatakta yatıyorduk. Ben uyandım boraya 'askimmm hadi kalkk ise geç kaliyosuuun' dedim. Kalktı bi öpücük koy der gbi yanagini gösterdi. Öptüm.

Mutfağa indim kahvaltilik biseyler hazirladim hemen portakal sıktım.
Bora geldi 'askm ben yemem sabah kahvaltı neden sormadın hazirlamadan'dedi mutfagin kapisindan.
Kolundan tutup sandalyeye otutturdum 'sabah kahvaltı yapilmazmiymis' dedim biraz ekmek biraz peynir soktum ağzına zorla portakal suyundan da icirdim. Ben yedirirken 'simayim nolur yeter' diyodu. Biraz daha yedirdikten sonra hadi bakalım şimdi işe gidebilirsin dedim.
Kapının oraya geldik ceketini giydirdm.  Işe uğurladım.

Ben içeri girdim mutfağı toparladim sonra yatak odasina gectim oraya topladiktan sonra canım skldi dolabimi açtım şık bir kıyafet giydim mutfağa geldim
Sepete birşeyler hazırladım ve dışarı çıktım. Taksiye bindim boranin şirketine gidiyordum.  Öğlen yemeğini birlikte yeriz.

Şirket e geldim asansörle yukarı çıktım. Bora kolidorda bi kizla konusuyor kız buna baya yakın davranıyor. Ben tabi sinirlendim hemen yürüdüm yanına karşıdan bagirdim 'askııım' koştum biraya sarıldım kız dik dik bakıyordu. ' 'Simay senin ne işin var burda' dedi sarilirken.
Kiz bize öyle bakarken kıza göz devirdim boranin kolun girdim odasına soktum.
' Simay bi sorun mu var askm ?' Dedi
'Var bi sorun kız ağzının için girecek az kaldı neden izin veriyosun o kadar yakinlasmasina' dedim
'Oyy benim askm beni kiskanmiiss' deyip sarıldı saclarimi okşadı.
'Neyse ne tamam ben öğlen yemeği yeriz diye biseyler getirdim'dedim sepeti göstererek.
'Iyi yapmışsın gel otur canim 'dedi beni kendi masanina otutturdu yanıma sandalye cekip oturdu .
Eylülden 2 çay istedik. Eylül çayları getirdi. Ben boranin ağzına biseyler tıkıstrdim o da benim.  Çok mutluydum ben onun yanında. Yemeğimizi yedik.

'Askm ben gideyim artık senin işlerin vardır' dedim.
'Islerim yok aslında bende seninle gelsem bi sinemaya mi gtsek ne dersin?' Dedi
Olur dedim şirketten çıktık. Sinema ya geldik  romantik bi film secmistim.  Bora da beni kirmadi. Içeri girdik sinemadan koltuklarimjzi bulup otrduk. Bora 'eyvah mısır almayı unuttuk ben alıp geleyim' dedi

Misir alip geldi film başladı. Sarıldık mısır yiyoruz ben ağlama başladım burnumu çektiğimden bora anladı bana baktı  'agliyomus benim sevgilim' deyip peceteyle gozlerimi sildi. 'Pecete almıştım mısır almaya giderken aglayacagini tahmin ettim' dedi.

Filmden çıktık. Birazda çarşıda gezelim dedik bi çocuk mağazası vardı oraya girdik minik minik kıyafetler falan çok hoştu için gitti onlara. Borayla birbirimize birşeyler gösterip durduk el ele gezdik orayı 'inşallah bizimde bi bebegimiz olur' dedi bora
Ben utandim 'insallah' diyebildim.
'Sen yoruldum eve gidelimmi?'dedim
'Tamam' dedi eve geldik. Ben bi dus alicam dedim. Banyoya girdim çıktığımda bora uyumustu .ustumu giyinip  bende yanına yattım.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 31, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

İYİKİMWhere stories live. Discover now