10.

9 0 0
                                    

Bora arkamdan geldi 'bugun akşam bunu kutlayalim mi ?' Dedi aslında fena fikir değil. 'Olur' dedim
Akşam seni alırım dedi . Odadan çıktı.
Saat 4 e yaklaşıyordu bende pencereden manzara yi izliyordum. Borayi daha sık düşünmeye başlamıştım. Aşk nasıl biseydi açan ben kmseye bu kadar yakın hissetmedim ondan çok utaniyorum ç cekiniyorum onu görünce heyecanlaniyorum acaba bu aşk mi ? Ben aşık mı oldum.
Derken eylül içeri girdi 'simay hanım mobilya için misafirleniz geldi musaitmisiniz?' Dedi .
Tabi 'al iceri' dedim.
2 erkek girdi içeriye yakisikliydi ıkiside gayet kibar bi sekilde 'hosgeldiniz' deyip elimi uzattım. Bora içeri girdi . Karsimdaki beyefendi elimi tutup öptü 'Hosbulduk' dedi oturmaları için koltuğu göstererek 'buyrun' dedim oturdular mavi gözlerini bana  dikmiş yiyecek gbi bakiyordu. Bora lafa girdi 'ee siz ne için gelmistiniz' Dedi.
Beyefendi bana dönerek 'ismim burak oncelikle cok guzelsiniz ' Dedi
Bora'eeee katalogu çıkarın simay biraz goz gezdirsin demi canim' diyerek yanagimi sıktı ben sandalyede oturuyorum  bora da yanımda dikiliyor.
'Hı hı evet'diyebildim dilim tutulmus gbiydi bora beni kiskandi mi yani. Bu güzel biseydi.
Burak bey kataloğu çıkardı onume koydu ben sayfalari cevirirken 'gercekten çok guzelsiniz' deyip elimi tutmaya kalkinca . Bora burak beyin elimi tutup 'lan olum siz buraya ne için geldiniz' dedi adamlari koltuktan kaldrip kapidan yaka paça dışarı atti.
Kapıyı kapatti içeri girdi. 'Az önce olanlardan dolayı ozur dilerim simay senin önünde olmasını istemezdim' deyince
'Neden öyle bisey yaptinki ?'dedigimde
'Ya napsaydim adam seni yiyecek gbi bakiyordu bi is arkadasima boyle davranilmasina izin veremem' dedi
'Ben onun sadece iş arkadasiydim evet ben hoslanmis olabilirim ama bora da hoslanacak diye birşey yok'diye teselli ediyordum kendimi 'Peki'diyebildim boraya . Odamdan çıktı odasına gtti. Bende nasıl old işim kalmadi mobilya falan secemedim. Odadan ciktim asansörle aşağıya indim şoför beni eve kadar bıraktı. 
Eve girdim üstüme pijamalarimi giyip yatagima biraz uzandım. Uyumusum . Telefonum çaldı ve kalktim. Bora 2 kez arayip 3 kez mesaj atmıştı
- sen nerdesin ?
- bisey söylemeden çıkıp gitmissin
- seni uzduysem ozur dilerim
Ben hicbirine cevap vermedim. Kalkıp biraz yemek hazirlarim yemeğimi yedim. Saat 7 falandi. Bir aradı açmadım sinirliydim çünkü . Birdaha aradı düşündüm neden sinirliyim beni sevmediği için mi sevmek zorunda değil diye düşündüm ve açtım. Sinirden deliye donmus halde bir ses tonuyla ' sen nerdesin bu telefonlarım neden acilmiyor' dediginde
'Pardon da ben sana hesap vermek zorundamiyim iş arkadaşım'dedim.
ima ederek.
'Hazirlan bir saate geliyorum simay kes sesini' dedi  telefonu kapattı.
Dolabimin önüne geçtim en sık kiyafetimi giydim bunun da dekoltesi cok fazlaydı. Ama giydim. Tam olarak hazirlandim aynaya baktigimda gerçekten kendimi bu kadar güzel görmemiştim. Galiba ben bora beni kiskanmadig icin abartmisim dedim kendi kendime.
Zile basildiginda kapıyı açtım bora.
Bora beni ayaklarimdan başıma kadar bi süzdü en son gözlerimde durdu. ' ço..çook güzel olmuşsun simay' dedi ve elini uzattı elini tuttum arabaya kadar eşlik etti arabaya bindirdi kapımı kapattı kendisi de bindiğinde ilerledik.
Bora da çok sık olmuştu bugün.

İYİKİMWhere stories live. Discover now