6.

17 0 0
                                    

Mağazadan üzerime giydiğim elbiseyle çıktık. Arabaya bindik. Boralarin holdingin yolunu tuttuk babasiyla tanisacagim icin heyecanliydim.Bora gözlerini benden alamıyordu bazen göz göze geliyorduk. Bora gözlerini benden kaçırıyordu. Ben heyecandan biraz titriyordum bora yüzüm bakarak'ne oldu simay heyecanlandinmi?' Diyerek gülümsedi.
'Yook heyecanlanmadim' dedim . Aslında heyecanlanmistim ama belli etmeyecektim ona.  Uzun süre sonra holdingin onune geldik yüksek genis bir binaya benziyordu önünde birsürü lüks araba gerçekten göz alıcı biryerdi. Içeriye girdigimizde herkes boraya 'hosgeldiniz bora bey' deyip her geçen selam veriyordu. Güzel kızlar da vardı şık giyinmisler . Ben gerçekten bu kıyafetleri almayıp kendi kiyafetlerimle gelseydim gerçekten gülünç olurdum. Iyi ki bora bunları almıştı.
Asansörün önüne geldik bora düğmeye bastı ben kapalı alanlardan korkardım 'bora merdivenden çıksak olurmu' dedim
'En üst kata gerçekten merdivenle mi çıkacağız' dediğinde içimden en üst kat mi demiştim.  Gerçekten yüksek bi binaydi ve asla yuruyerek cikamazdim.  'En üst kat mi ben kapalı ve dar alanlardan korkarim' dedim
Gülümseyerek 'ben varım korkma' dedi.  Şimdi içimden boynuna atlamak ve iyiki varsın deyip o kokusunu içime çekmek isterdim. Ama yapamazdım.
'Sen olsan ne değişecek ki bora lütfen böyle şeyler soyleme' dedigimde gülümseten 'hııı hı' diye cevap verdi.
Asansor geldi ve bindik sadece ikimiz vardık ben asansörum kapisina dönüp gozlerimi kapattim öylece ne zaman inicez diye düşünüyordum. arkamdan belime doğru boranin ellerinin belimi kavradığını hissettim. 'Bora sen ne yapıyorsun' dedigimde kulağıma 'şşşitt' diye bir ses geldi. Öylece durdum gerçekten asansör hiç kapısı acilmasin diye dua etmeye basladim çok huzurlu ve guvende hissediyordum kendimi.
Asansörün kapısı açıldı. Bora 'geldik hadi inelim' dedi  asansorden indik.  Büyük kapılı bi odanın önüne durduk 'iste burası babamin odasi' dedi bora.
Kapıyı çaldı içeriden 'geel' dedi geldiğinde bir içeri girdi arkasından ben girdim 'baba telefonda konuştuğumuz gbi bu simay' dedi beni göstererek. Babasina doğru yakinlasip. Merhaba efendim dedim elini uzattı 'merhaba simay bende ayaz memnun oldum' dedi
Elimi uzatarak 'memnun oldum' dedim. El sıkıştiktan sonra. Onundeki tekli deri koltuklari gösterip 'oturun bakalım' dedi.
Bora ve ben karşı karşıya olan deri tekli koltuklara oturduk.
'Simay senin bi odan olacak biz mobilya ve inşaat sektörü üzerine çalışıyoruz. Bora ve ben inşaat sen de mobilya seçimlerin de ve renklerinde bize yardımcı olursun' dedi
'Peki efendim çok sevindim yaparım yani teşekkür ederim'dedim gülümseyerek.
Içim kıpır kıpır oldu çok heyecanlıydım biraz heyecanimi yendim ayaz bey çok anlayışlı güler yüzlü biriydi. 
'Hadi bora bi alt kattaki büyük odaya götür  simayi istediği gbi dekore etsin orayı eşyalarını yerlestirsin'dedi
Bora 'tamam baba' dedikten sonra bana dönüp 'hadi simay ben seni götüreyim' dedi. Kapıya doğru ilerlerken 'tekrar teşekkür ederim ayaz bey' dedim 'rica ederim simay iyi çalışmalar' dedi ben bizi ugurladi borayla merdivenlerden alt kata inerken 'baban cok iyi biri gerçekten değerini bil' dedim . 'Babam öyledir ' dedi. Ukala bi şekilde keşke sende babana cekseydin biraz dedim içimden. Alt kattaki büyük kapılı odadan içeri girdik. 'Eveeeett simay hanım yeni odaniz burası umarım begenmissinizdir' dedi . Beğenmek ne kelime bayilmistim.
'Begenmez olurmuyum çok güzel'dedim.

İYİKİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin