2.

39 0 0
                                    

Alarmın calmasiyla uyandım. Kalktigimda hemen telefonuma baktım saat 10.00du derse geç kalmıştım hemen birşeyler giyinip çıkmam gerekiyordu. Üstüme salaş beyaz bir tişört altima kot bir şort giydim hemen evden çıktım. Otobüse bindim kampuse geldiğimde ındim. Koşusturarak derse doğru kosarken karşımda esmer uzun boylu yakışıklı birini gördüm. Daha önce hiç buralarda görmemiştim. Derse girdim yerime otrdum dersi dinlerken. Bi öğretmen, o gördüğüm çocukla içeri girdi. Arkadaşlar bu bora okulumuza yeni kayıt oldu. Aynı zamanda babası arslan holdingin sahibi diyerek bir ayı yanından ugurladi ve sınıftan çıktı. Bir yerine otrdugunda kızlar ona gözünü dikmiş bakıyordu.

-----------------------------------------
Ben biraz şimdi kendimden bahsedeyim. ben simay. Kumral yuvarlak yuzlu uzun sacli ve uzun boyluyum.21 yaşındayım. Ailemi trafik kazasinda 3 yil once kaybettim. Kendi basima kucuk bir ev tuttum orada kaliyorum.üniversite de isletme bölümü okuyorum. Okuldan sonra bir kafede garson olarak çalışıyorum.hem okul ihtiyaclarimi hem de evin ihtiyaclarini kendim karşılıyorum.
-----------------------------------
Şimdi devam edelim ben boraya doğru bakmamistim çünkü zengin ve kendini beğenmiş bir tip gbi gozukuyordu karsidan. Benim çalıştığım kafeye gelen zengin cocuklar gbi her gün baska bi kızla gelen çocuklar. bora da onlardan biriydi benim gözümde. şimdi ders bitti . Herkes dışarı çıkarken bizim sınıftaki mine hemen boranin yanina gidip akşam işin varmı falan diye konusuyorlardi melis konuşkan ve güzel bi kızdı ama çok düzgün bi kız değildi o . Isı gücü paraydı büyük ihtimalle borayla o yüzden tanismak istiyordu. ama bora kimseye yüz vermiyor telefinla konusurak ilerliyordu. Dışarı çıktığımda durağa ilerledim. Otobüs beklerken lüks siyah bir araba önümde durdu cami açtı bu bora'ydi. 'Sen bizim snftaki şu tuhaf kızsin demi' dedi gülerek. Buna çok sinirlenmistim kaslarimi çatarak 'tuhaf mi' diye sordum . Kimseyle çok yakın olmadığım için tuhaf diyordu sanırım. 'Gel gidecegin yere bırakayım' dedi . 'Ben senin bildiğin kızlardan değilim hadi uza'dedim . Hızla uzaklaştı. Otobüs geldi ve bindim. Biraz sonra ki kafe de indim kafeye girdim üstümü değiştirmek için arka tarafa gittim. Garsonluk için beyaz gömlek ve siyah mini etek giymistim. Çalışmaya başladım. Birden içeri kahkahalarla bora ve yanında bir erkek 2 kız vardı kendisi gbi zengin birilerine benziyorlardi. Havalı bi şekilde girdikten sonra bi masaya otrdular. Başka bi garson arkadasima masaya onun bakmasını istedim. Oda kabul etti beyza çok iyi ve güzel kalpli bi kızdı of benim gbi çalışmak zorundaydı. Masaya baktı ve yanima geri geldi. 'Simay şu beyaz gomlekli ve siyah pantolonlu olan senin bakmani istiyor' diyerek bora yi işaret etti. Ben şaşkına dönmüştüm masaya gidip 'buyrun ne alırsınız'dedim. Hepsi birer kahve söyledi masadan ayrılırken bora nin göz kirptigini gördüm kafamı çevirip hızla uzaklaştım kahveleri alıp geri döndüm ve masaya bıraktım. Kahkaha atışlarını izliyordum. Bora dan etkilenmismiydim yoksa ama ben ona göre biri değildim beni istemezdi. Yanındaki kıza çok yakın davraniyordu kiskanmamis sayılmazdım. Boralar masadan kalkinca boş fincanlari almak için masaya gittigimde boranin fincanin altında bir not buldum.

İYİKİMWhere stories live. Discover now