8.

17 0 0
                                    

Mobilyalara renklerin uyumlarina göz gezdirdim artık mobilya ve renk seçimlerini ben yapacaktım.  Insaat yapimi için maket evler vardi. Onlara baktım gerçekten müthişti.  Ben bakarken arkamdan 'simay ben geldim' diye ses geldi arkamı döndüm boranin yanina gttim 'bunlar çok güzel bora'dedim. Maket evleri göstererek 'ee ne sandin kızım kim yapiyor bunların planını' dedi.  Allahım gene yapmıştı ukalaligini inanamiyorum bu çocuk beni çıldırtirr. 'Ya öyle mi sen bide benim sececegim mobilyaları gör bakalim'dedim. Bende biraz yaptım ukalaligimi.
'Tamam hadi gidelim' dedi . Holdingin kapısından çıktık 'bora bey arabaniz hazir' dedi adamın biri . Arabası dahi ayagina geliyordu resmen . 'Tesekkurler' dedi ve arabaya bindik.
Ofis mağazalarına girip bana fotoğraf çerçevesi, kalem, ajanda gibi bir kaç şeyler aldık. 'Ee cercevemize koyacak birde fotografimiz olsun' diyerek cebinden telefonunu çıkartıp selfie yaptı. Magazadan çıkıp kiyafet magazasina girdik 'sana baska kıyafetlerde alalim' dedi 'gerek yok' dediysem dinlemedi mavi beyaz siyah derken birsuru elbise ve ayakkabı aldık. Magazadan ciktik 'gercekten tesekkur ederim bana yaptiklarini nasil öderim'  dedim ' benim yanımda olarak'dedi utancimdan kizarmistim sanirim yuzumden alev cikiyordu. arabaya bindik. Yol boyunca boraya teşekkür ettim. 'Seni eve bırakayım eşyalarını duzenle ve yarın iş için biraz dinlen yorulursun'dedi.
'Tamam'dedim. Evin yolunu tarif ede ede getirdim. Evin önüne geldik ben arabadan indim 'yarın görüşürüz' dedi.  Bu arada eve sahibim kapının önünde otryodu. Görmezden gelip içeri girdim. Inşallah boraya bir şey demez diye dua ediyordum.herkesin işin karışan bi kadındı çünkü. Eve girdim dolabima kıyafetleri güzelce yerlestrdim hepsi mukemmel gorunuyordu. Dolabimda işim bitince yatağıma uzandım dinleniyordum kapı çaldı.  Oflayarak kapıyı açtığımda ev sahibiydi karsimda duran yine kira isteyecek diye düşündüm. 'Deki buraya getiren zengin çocuk 1 yıllık kirani odedi. Nerden buldun kız bu oğlanı valla sen çok fenasin deyip koluma bi cimcik atti. Resmen sinirden deliye dönmüştüm kapıyı hızla kapatıp içeri girdim hemen bora yi aradım bu kadarida fazlaydı. Bora telefonu açtı 'simay ne oldu' dedi bisey yokmuş gbi 'ne olacak 1 yıllık ev kirami ödemek de ne' dedigimde.  Gayet normal niseymis gbi 'e ne var ki ' dedi . 'Ne var ı falan yok birdaha böyle bisey istemiyorum o parayı da çalışıp öderim sana . Bana neden bu kadar yakın davranıp herseyimle ilgileniyorsun bak biz seninle aynı değiliz farklıyız eğer aklında başka bi fikir varsa o fikri hemen at kafandan' dedim ve kapattım Yüzüne.  Bu kendini ne sanıyor ya diye evde kendi kendime konuşurken uyumusum sabah telefon çaldı arayan  boraydi 'efendim' diyerek açtım telefonu 'yarım saate şoför gonderiyorum hazırlan seni şirkete getirecek kırmızı elbisenin giy'dedi yüzüme kapattı . Hemen hazırlanmaya koyuldum.
Önce bir dus aldım sonra kırmızı elbisemi giydim neden bunu giymemi istedi acaba? Saçlarımı hafif dalgali yapmak için maşayi fise taktim.  Saçlarımı hallettim hafif de makyaj yaparken şoför geldi kornaya basmaya başladı cama çıkıp 'geliyorum ' dedim . Kırmızı rujumu da sürdükten sonra . Kapıdan çıktım.

İYİKİMWhere stories live. Discover now