15.

12 0 0
                                    

Arabadan indim bora da zorla indi kapısı kapattı yanına gittim elini boynuma attim beline sarıldım ve kapiya kadar yürüttüm.'anahtar cebimde hayatım" dedi.
Cebinden anahtarı aldım kapiyi açtım. Kapıdan girince salon vardı oradaki kanepeye oturdu.  Yastık koydum ve yatırdım oraya. 'Usuyorum simay' dedi. Aslında ev gayet iyiydi üstünü örttum bi battaniyeyle. Bende diğer koltuğa otrdum 15 dakika otrdum sonra sayiklamaya basladi bora' simay simayy' dedi. 'Efendim askm' deyip yanina geldim ' sakın beni bırakma' dedi. Alnına bi öpücük koydum bora atesler icerisindeydi. Hemen üstünde ki bahtaniyeyi aldım attım bi kenara çok korktum. Bora gözleri yarı açık 'iyiyim ben yanıma gel' diye mirildanirken ben mutfağa gittim ılık suyu legene koydum bi tane bez aldım geldim. Bora nin yanına yere düz coktum bezi islatip alnına koydugumda sıcradi. Elimi sıkıca tutuyordu. Elini yuzunu basini bezle sildikten sonra 'gel odana cikalim' dedim. Basini kaldrdim oturur hale getirdikten sonra belinden tuttum elini boynuma doladim odası üst kattaydi üst kata kadar zorla cikardim odasına geldik yatağına yatirdim üstünü örtmeye kalkarken elini tuttup 'ateşin var canım örtme ustunu' dedim .
Yatakta ustundeki tisortu cikarip vücudunu bezle silmeye devam ettim bi dus alsa kendine gelirdi ama bora dus alacak halde değildi. Yatırdım yatağına biraz kendine gelince hadi bi 'duş al gel' dedim.
Zorla ikna ettim kaldrdim banyoya girdi 5 dakika sonra cikti ben odadan çıktım üzerini degistirince beni odaya çağırdı girdim. Ateşi düşmüş kendine gelmişti sen biraz uzan ben geliyorum dedim mutfağa indim. Nane limon yaptım. 
Bardağa koydum odaya çıktım. Kapıyı açtım içeri girdim bora uyumus.
Yanina oturdum 'boraaa' dedim mırıldandı 'hadi bak şunu iç' gözlerini açtı kafasını kaldrdi oturdu.
Bardağı eline verdim. 

Icti 'tesekkur ederim eline saglik' dedi
'Iyimisin şimdi birazdaha'dedim.
Iyiyim dedi bardağı bırakıp kolumdan tuttu yatağa yanına çekti.
Yanına uzandım basimi göğsüne koydum. Uyumaya çalışacaktim.

Sabah uyandigimda bora yanımda yoktu kalktım yatağa oturdum. Kapı açıldı bora elinde tepsiyle içeri girdi dizlerimin üstün koydu. Bal yumurta portakal suyu peynir zeytin falan koymus.  'Ya çok teşekkür ederimm' dedim.boynuna sarildim
'Duur cadi dökecen şimdi portakal suyunu zaten zor sıktım' dedi
Ikimizde kahkaha attik sonra 'hadi yemeğini ye' dedi
Ben yemegimi yerken o dolaptan kıyafet alıp diğer odada giyinmeye gitti.  Ben kahvaltimi yaptım bir geldi tepsiyi aldı. Bi öpücük koyup teşekkür ettim.  Bora tepsiyi götürürken ben yatağı topladım.
O sırada telefonum çaldı. Selma hanım ariyor. Açtım .
'Efendim' dedim
Bora odaya girdi kafasini salladı kim o der gbi dudaklarimla selma hanım diye kipirdattim. Bora kaşlarını catıp bana karşıdan asla asla diyodu sessiz bi sekilde.
Selma hanım fotoğraf çekimi için aramış bende reddetmek zorunda kaldım. Telefonu kapatınca.
'Bundan sonra gitmek yok cekime falan anladinmi ' dedi kızmış şekilde.
'Tamam'deyince.  Sarıldı 'hep yanımda dur ayrılma biyere' dedi.

Gel dedi elimi tutup merdivenlerden indirdi arabaya bindik . Benim evime geldik şoför kolileri getirdi eve koydu. Ne oldugunu anlamadim. 'Hadi manevi esyalarini toparla sadece' dedi
'Neden' dedigimde 'artık benimle yaşamanı istiyorum' dedi
'Hersey senin emrinde değil bora' dedim. sinirlenerek.
Fotograflari koliye doldurmaya başladı. Ee bende annemden ve babamdan kalan bir kaç biseyi aldım kendi kiyafetlerimi aldım. Evden cikartti zorla. Ev sahibi kapida belirdi tabi. 'Nereye gidiyosun kiiz' dediğinde bora hemen lafa atladı 'artik başka evde yaşayacak ablacim esyalarda kalsın' dedi hızlı beni iterek arabaya bindirdi.
Büyük magazada durup ihtiyacim olan ne varsa kıyafet aldik. Çıktık eve döndük.  Boranin gardropunun yanında mor bir gardrop benim için almış biz eve gidince gelmiş dolap.
Içine yeni esyalarimi yerlestirdim. Ama burada yasama fikri babasına nasıl gelir acaba. Eşyaları yerlestrince bir kaç toplantı var ben cikiyorum dedi ben onu ise uğurladım. Evi toparlamaya basladim temizledim.
Sonra mutfağa girdim hamurdan pogacalar yaptım çorba yaptım akşam oldu zaten .

İYİKİMWhere stories live. Discover now