Kalas

391 11 2
                                    

Heeeej! I dag kommer det vara Lyrics födelsedag! Hoppas ni gillade det förra kapitlet. Gulliga, de är!<3<3

Aja, nu kommer det en lycklig men choickande nyhet.!!!' Och eftersom att jag inte vet vad Felle tycker så kommer jag inte skriva den hela *DIRTY MOMENT*

# ## # ## # ## # ## # ## # ## # ##

Louiss pov

Jag blinkade några gånger tills jag insåg att jag hade en människa över mig. Jag sträckte på mig och lyfte upp henne i min famn. Hon log några gånger oh skrattade. Hennes ögon lös precis som mina. Gröna. Jag pussade henne på händerna och kollade på hennes nio fingrar. Jag höll om henne och mös en stund tills jag kunde känna ett par armar runt mig och jag kollade upp och såg Felle liggandes mot mig och le.

- Idag är det ingen vanlig dag, sa hon och jag log.

- För idag är det Lyrics födelsedag, sa jag och Lyric skrattade med sitt babyskrik. Jag höllpå dö hur fin och vacker en bebis kunde vara. Hon liknade mig så mycket samtidigt som hon såg precis ut som Felle. Jag satt mig upp och la Lyric på kudden. Hon skrek till och kröp över till Felle. Jag ställde mig upp och gick ut till badrummet. Jag gjorde mitt och kom ut till trappen. Felle och Lyric var redan nere. Jag gick ut till köket och Felle stog med en kastrull i handen och Lyric satt i sin stol med en leksak halvt uppkörd i munnen. Hennes hår stog åt alla håll och kanter.

Hon kollade mot mig och jag log bara. Jag satt mig brevid Lyric och drog min hand på hennes lilla rygg. Hon sträckte ut armarna till mig och jag tog mina händer på hennes och pussade på hennes små ingrar.

- Helevte!! sa Felle och jag kollade över.

- Vad är det? frågade jag och såg kastrullen som höll på att koka över. Jag började skratta. Hon kollade på mig med enj mordblick och jag kunde inte sluta garva. Jag älskade när hon blev så sur. Hennes rynka hon fick mellan ögonen, och hennes mordblick. Hon la det i diskon och svärde en stund för sig själv. Jag skrattade lite till och gick till henne.

- Äälsklliinng, går det bra? frågade jag sarkastiskt och hon kollade på mig med en mordblick igen. Jag kunde inte hålla mig från skratt. Det slutade med att Felle skrattade också. Vi t frukost och efter det så städade jag och Fell stog i köket och bakade. Hon gjorde en prinsesstårta till Lyric och alla som skulle komma. Sne gjode hon oskcå kakor och bullar och gud vet vad. Jag dammsög och Lyric kollade på mig från soffan. Jag kollade på henne och började sjunga med till låten som spelades och sen började jag dansa som en galnign med dammsugaren och Lyric skrek av glädke. Jag skratade lite och sen när ag var klar så skurade jag det sista.

Klockan var halv ett och alla skulle komma vid två. Jag gick upp och tog med mig Lyric. Sen satt jag på mig några kläder som var fina och som skulle passa till ett ettårs- kalas. Sen tog jag fram Lyrics kläder och satt på henne dem. Sen gick jag till badrummet och fixade mitt fula hår och så.

Felles pov*

Louis gick up med lyric och då passade jag på att byta om. Jag tog på mig de svarta jeansen och den blåa stickade tröjan. Sen gjorde jag mitt hår och fixade sminket. Jag gick upp till Louis och Lyric. De satt på sängen och yp lekte. Lyric höll ii en penna och drog över pappret. Louis småpratade med henne och sa olika saker och sen skrev han någonting på papret. Jag log och lutade mig mot väggen. Louis kollade upp när Lyric kollade på mig och skrek till av glädje. Han skrattade. Han ställde sig upp och vi gick ner.

Klockan var redan tio i två. Jag väntade en stund tills klockan ringde. Det var Jhannah och Co. De hälsade på mig och Louis glatt och Johannah tog Lyric direkt i hennes famn. Hon satt i hennes knä på soffan. Lottie satt med mobilen en stund till Lyric kröp över till henne. De alla var så söta. De var lika men olika Louis. Efter en stund kom mamma, pappa, mormor och Pauline, Jhonny, jippi.. Johnny, jag gillade INTE honom, det var mormors sambo. Sen kom Zayn, Perrie, Maja och Niall. Nike och, Oskar kom samtidigt.

- Hej! Varför kommer ni ihop? frågade jag och höjde ett ögonbryn. Oskar tog Nikes hand.

- Naaw, sötisar, kom in! sa jag och ställde mig vid sidan så de kunde komma in.

Harry och Liam kom inte kort därefter. Jag dukade fram allt och Lyric hade fått jättemåga presenter.

Jag hjälpte henne att öppna dem. Hon gillade nog mest papret. För hon lekte och tuggade på det.

Vi hade det jättetrevligt och efter några timmar hade nästan alla gäster åkt hem. Jag och Louis satt på soffan och Lyric hade precis somnat på övervåningen. Vi kollade på något program om farliga fiskar eller något. Jag såg hur Louis hela tiden smirkade mot mig. Till slut kollade jag på Louis.

- Vad är det? Frågade jag. Louis lutade sig fram och kollade på mina läppar. Han slickade sog om sina och jag flinade. Sen pressade han sina läppar mot mina. Jag besvarade och drog mina händer upp till hans hår. Jag pillade lite mer det och kyssen blev hetare och hetare för varje sekund. Jag kunde känna hans tunga dras över min läpp och det blev mer hångel. Louis la sig över mig och jag log. Han deog sin hand under min tröja över min bara rygg. Jag fick rysningar och fjärilarna som jag fick när vi kysstes för första gången kom tillbaka. Jag var inte dökär längre. Men jag älskade Louis.

Jag kände att han drog av mig min tröja och jag tog av hans! Louis pussade längs med min nacke och på mina nyckelben.

😝😝😝😝😝

Jag låg andfått på soffan brevid Louis.

- Det här har vi inte gjort på länge! Sa Louis.

Unbroken- Uppföljare l.tWhere stories live. Discover now