Acknowledgements

134 16 4
                                    

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

Όπως έχω ήδη αναφέρει,για εμένα η συγγραφή του έχει τελειώσει εδώ και πολύ καιρό.Απλώς έκανα τις τελευταίες διορθώσεις άρα δεν είχε τελειώσει επίσημα...αλλά τώρα τελείωσε.Ελπίζω πραγματικά να σας άρεσε!

Το κάνω στο τέλος κάθε ιστορίας που γράφω,άρα θα το κάνω και σε αυτή.Αυτό που ήθελα να περάσω είναι πως η αδελφική αγάπη μετράει πιο πολύ από κάθε αγάπη και πως μπορεί να σώσει πολλά.Ήθελα να φανεί διαφορετικό από τα άλλα βιβλία που επειδή η κοπέλα γνώρισε το αγόρι όλα τις τα προβλήματα λύθηκαν.Δεν νομίζω ότι αυτό είναι πολύ ρεαλιστικό και ήθελα το Midnight,παρόλο που είναι βιβλίο φαντασίας,να είναι πραγματικό και να μπορείτε να ταυτιστείτε.Μακάρι να το κατάφερα...

Η ιστορία από ό,τι καταλάβατε δεν έχει τελειώσει.Να περιμένετε σύντομα το επόμενο βιβλίο,το δεύτερο της σειράς που κατέλειξα να ονομάσω 'Late Night Tales'.Λέγεται Dawn και θα ανεβάσω το πρώτο κεφάλαιο όταν μπει το καλοκαίρι,προκειμένου να έχω χρόνο να γράψω κεφάλαια.

Ευχαριστώ πολύ όσους το διαβάζατε γιατί όχι μόνο κάνατε εμένα χαρούμενη με τα σχόλιά σας,αλλά με βοηθήσατε να κερδίσω ένα watty.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό,πραγματικά ήταν απίστευτη εμπειρία!Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!

Emma C.

MidnightΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα