24-The Darkness of Time

147 18 2
                                    

The ends of the earth,the depths of

the sea,the darkness of time,

you have chosen all three.

-E.M.Forster





24-The Darkness of Time

οβαρά δεν σε έχω πάει ποτέ βόλτα;"την ρώτησε περίεργος ο Eros.Η έκφρασή του της θύμιζε εκείνη κάποιου που προσπαθούσε να θυμηθεί τι είχε φάει για πρωινό.

Η Meira κοίταξε λίγο τρομαγμένη τη μηχανή του.Ήξερε πως στον Eros δεν άρεσαν οι Πύλες για μικρές μετακινήσεις κι επειδή το σπίτι του απείχε μόνο 15 λεπτά από του Aether και της Eos προτιμούσε να παίρνει τη μηχανή του την οποία αποκαλούσε Mer-η Meira δεν μπορούσε να σκεφτεί ούτε ένα λόγο που θα ήθελε κανείς να δώσει όνομα στη μηχανή του,αλλά και πάλι ο Eros ήταν απρόβλεπτος."Όχι..."του απάντησε πλέκοντας τα δάχτυλά της μεταξύ τους.

Ο Eros ανασήκωσε τους ώμους του."Καιρός ήταν"είπε ανεβαίνοντας στο μαύρο κάθισμα της Mer."Μην την κοιτάς έτσι θα τη ματιάσεις".Την κοίταξε με ένα βλέμμα που φώναζε ότι διασκέδαζε τον τρόμο στο δικό της."Δεν είναι τόσο χάλια,έχει πλάκα".

Η Meira πήρε μια ανάσα και πέρασε το ένα της πόδι γύρω από το κάθισμα.Κοίταξε αμήχανα τα χέρια της."Τα β-"

Ο Eros τα πήρε και τα τύλιξε γύρω από τη μέση του."Ορίστε"της είπε καθώς άρχιζε να βάζει μπρος τη μηχανή."Κρατήσου καλά!".

Η Meira ακούγοντας τον ήχο της ζωντανής μηχανής και βλέποντας τον απέραντο δρόμο μπροστά της ξανασκέφτηκε την απόφασή της."Μήπως τελικά να χρησιμοποιήσω κανένα από τα σπαθιά της Eos για την Πύλη;"τον ρώτησε λίγο τρομαγμένα.

"Πολύ αργά"απάντησε και,χωρίς καμία προειδοποίηση,η μηχανή ξεκίνησε.

Αέρας γύριζε γύρω της και άρχισε να μπερδεύει τα μαλλιά της,τα οποία άρχισαν να χτυπούν το κεφάλι του Eros-θα τα έδενε για να μην τον ενοχλούν αλλά είχε την αίσθηση πως αν έλυνε τα χέρια της από τον κορμό του θα έπεφτε.Η Meira δεν μπορούσε παρά να σκεφτεί την αντίδραση της μητέρας της αν μάθαινε πως είχε ανέβει σε μηχανή με ένα αγόρι.

"Πού πάμε;"φώναξε πάνω από τους ήχους της μηχανής.

"Στο παλιό μαγαζί του Obel"απάντησε εκείνη.Ήταν λες και του έδωσε σήμα να τρέξει πιο γρήγορα από ότι ήδη έτρεχε.Τον είδε να γυρνά τις λαβές της μηχανής προτρέποντάς τη να φτάσει σε μεγάλες ταχύτητες που δεν έκαναν τίποτ'άλλο παρά να την τρομάξουν.Ασυναίσθητα κρατήθηκε πιο σφιχτά γύρω του.

MidnightΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα