VÄLDIGT VIKTIGT!

2K 53 40
                                    

Okej, detta är ganska viktigt för mig att få sagt.

Som ni kanske läst i ett tidigare kapitel kan det hända att jag är laktosintolerant. Jag har alltid så fruktansvärt ont i magen. Vi ska till doktorn i slutet av mars och kolla om jag är laktosintolerant. Mitt liv är lite uppochner just nu.. Jag måste jämt ha koll på vad jag äter/dricker. Det är väldigt jobbigt med det i skolan. Jag tar tabletter för att lindra smärtan men jag blir ändå så fruktansvärt trött. Jag tappar lusten att skriva och inget blir av. Jag ska verkligen försöka skriva ett kapitel imorgon. (Torsdag)

Jag blir också lite stressad när jag har såhär många FF's. Jag vet att det är mitt val, så jag klagar inte på er. Men jag blir verkligen stressad. Just nu, kommer jag fokusera på denna. Tills den är klar, och jag då börjar med The Hidden. Sedan flyter det på så. De andra som jag inte har något "COMING" och sen en bestämd månad på, kommer jag skriva på när jag har tid. Annars blir jag så fruktansvärt stressad. Jag kan inte längre bestämma, "Jag ska uppdatera idag." För det är inte säkert att jag kan det. Jag får ta det när jag har tid.

Det kanske blir lite sämre uppdatering, jag kommer troligtvis inte uppdatera varje dag. Jag kan inte riktigt förstå att jag hunnit med det.

Ni som skriver, "Kan du snälla uppdatera?" och så vidare, jag är ledsen, jag vill inte vara oförskämd eller något, men jag kommer inte svara på de kommentarerna. De gör mig så otroligt stressad när ett fåtal människor berättar att jag ska uppdatera osv. Jag gör det när jag har tid och lust att skriva. Ni som skriver, "Mer!" Ni kan också räkna med att jag inte svarar, jag har nämligen inga bestämda dagar jag uppdaterar så det blir svårt att svara er. Men ni kan försäkra er om att det hela tiden kommer när jag har tid.

Det var mest det här jag ville säga, jag har tänkt över det noga och så.. Jag kommer inte sluta skriva, men jag kommer inte uppdatera varje dag. Nu på våren vill jag gärna vara ute också.

Kan ni lova mig att ni finns här när jag uppdaterar? För jag kommer inte sluta. Inte än på ett bra tag. :)

Hoppas att ni förstår och att ni inte blir alldeles förstörda..

Jag älskar er, varenda en av er. :)

Tack i förväg! :D

HARE BRA!! :)

/Emelie xx

Played » 1DWhere stories live. Discover now