Kapitel 8

2.9K 81 31
                                    

Heeeeellu alla korvers där ute! Hahaha. 

Jag hoppas alla har haft en bra dag! :D

Som ni säkert vet.. Jag uppdaterade inte igår.. Men det var ju en speciell dag! *Blink Blink*

Min födelsedag!! :D

Tack så sjukt mycket för alla grattis-önskningar! Det betyder så sjukt mycket! :D

Såå.. Kapitel 8 nu då! Herre Gud.. Det här går fort.. OCHHH...

TACK FÖR ÖVER 2,000 LÄSNINGAR!! HEEELT GALET! :O

_

*Harrys POV*

Fan. Hur dum får jag bli? Det var ju självklart att jag skulle behöva se Heather fler gånger. Men hemma hos Louis? Känner de varandra?

Det där jag gjorde mot Heather idag... Jag vet att det är helt idiotiskt. Men, jag behöver de där pengarna. Dennis hade erbjudit mig 100 pund. Det enda problemet är att hon var för envis... Allt var helt omöjligt. Men jag har fortfarande försökt... (100 pund = 1088 i svenska kronor.)

Jag menar 100 pund! Tänk va mycket det finns att göra med allt det. Jag behöver verkligen de pengarna. Från början hade Dennis inte berättat vem tjejen var. När jag såg att det var Heather, blev jag skeptisk. Men Dennis hade från början sagt 50 pund. Men när jag sa nej, mitt framför Heather hade han viskat i mitt öra att jag kunde få det dubbla. Då kunde jag inte säga nej. De där pengarna som jag så väl behöver. Men, ingen vet till vad och det kommer jag hålla som min hemlighet. Men utmaningen är fortfarande inte avklarad. Hon hade varit alldeles för envis. Jag tjänade inte de där pengarna idag, men det ska jag. På något sätt.

"Vart stack Louis och Heather?" Frågar Niall. Han slår sig ner på sängen bredvid mig.

"Ja-jag vet inte.." Svarar jag.

Niall muttrar lite, "Okej.."

Han slår sig ner med Liam och Zayn i soffan istället. Kanske lika bra det, om han skulle få reda på vad jag har gj- Fan! Om någon får reda på det, är jag körd! K-Ö-R-D. Bara inte Heather berättar något... Jag borde verkligen prata med henne... Men hur fan ska jag lyckas med det?

Jag suckar högt, medan den lilla panikattacken släpper taget om mig och pyser iväg. Jag andas häftigt och det känns ansträngande. Jag lyckas till slut lugna ner mig.

"Harry, är du okej?" Frågar Liam.

Alla tittar på mig.

"Uhm.. Ja, jag ska.. Jag ska bara ta lite vatten.." Säger jag.

Liam ger mig ett tröstande leende, och jag lämnar rummet.

Jag tar ut ett glas från ett av de övre skåpen. Jag fyller det med vatten och dricker ivrigt upp vattnet. Olyckligtvis sätter jag i halsen. Jag hostar så mycket att jag blir tvungen att sätta ner glaset på diskbänken. Sakta går jag bort till fönstret. Skogen ligger tät bakom huset och träden vajar sakta i vinden. Små, små regndroppar träffar fönstret. Jag kan se min spegelbild, jag lägger handen mot fönstret. Jag hoppar till när jag hör ytterdörren som flyger upp med en smäll. Jag vänder mig om och möts av Louis' förfärade blick. Ha-Har... Heather berättat vad som nästan hände idag?

"Harry! Jag kan inte hitta Heather! Snälla du måste hjälpa mig! Det håller på att blåsa upp till storm.. Om hon är i skogen är det verkligen riskfullt!" Säger Louis, han gör gester med armarna, såsom han gör när han är orolig och förtvivlad.

"Louis.. Du kommer hitta henne." Säger jag.

"Snälla hjälp mig att leta Harry!" Säger Louis, hans ögon vidgas och hans blick möter min. Men jag kan inte titta in i hans ögon, jag vet att han är expert på att finna lögner i andra.

Played » 1DDär berättelser lever. Upptäck nu