Část 58✔️

1.8K 75 4
                                    

,,Sešli jsme se zde dnes, abychom spojili dva krásné životy Kathryn Sparksové a Justina Drew Biebera. Slibujete si lásku ve zdraví i v nemoci. Slibujete, že budete ctít jeden druhého." začal kněz.

,,Já, Justin Drew Bieber, slibuji tobě, Kathryn Sparksová, že tě budu ctít ve zdraví i v nemoci. Budu ti oporou, budu tě milovat, dokud budu žít svůj život, který je bez tebe prázdný."

,,Já, Kathryn Sparksová, slibuji tobě, Justine Drew Biebere, že tě budu ctít ve zdraví i v nemoci. Budu ti oporou, budu tě milovat, dokud budu žít, protože ty jsi můj život" dořekla jsem a usmála se na Justina.

,,Proto se teď táži Vás, Justine Drew Biebere. Berete si za manželku zde přítomnou, Kathryn Sparksovou?"

,,Ano" příjemně mě zamrazilo na zádech.

,,Táži se tedy Vás, Kathryn Sparksová. Berete si zde přítomného, Justina Drew Biebera, za svého manžela?"

,,Ano"

,,Prosím prstýnky" z řady vystoupila Jazzy a podala nám prstýnky. Justin mi nasadil můj a já mu ten jeho. Byly krásné, jednoduché a z bílého zlata.

,,Můžete políbit nevěstu" promluvil naposledy kněz a Justin si mě přitáhl za pas k sobě.

,,Miluju tě" zašeptal mi na rtech a políbil mě. Všichni začali tleskat a pískat.

,,Bieber ma manželkuuuu!!" uslyšela jsem křičet kluky z jeho party a musela jsem se zasmát.

,,Vidíš! A ty sis myslel, že jednou zůstanu poslední sám, debile" zasmál se na něj Justin.

,,Pane Bieber, bůh se dívá!" pokáral ho kněz.

,,Omlouvám se" usmál se Justin.

,,Čas na hostinu a dort! Prosím všichni se přesuňte pod stan!" stoupla si moje matka a Pattie s Erin doprostřed židlí a začaly křičet, aby je všichni slyšeli. Všichni se pomalu zvedali a odcházeli do stanu. S Justinem jsme zaujmuli přichystané místo v čele a Justin se zvedl s láhví šampaňského na přípitek.

,,Prosím, pozvedněte své sklenice a připijte se mnou na tento radostný den. Konečně mám Kate jako svou manželku" dokončil a všichni také zvedli své skleničky. Připili jsme si a začali krájet dort. Justin do dortu hrábl rukou a začal mě krmit. Se smíchem jsem udělala to samé, a pak se začlo krájet i ostatním. Samozřejmě ten divný vršek, do kterého jsme hrabali rukou, jsme si s Jussem snědli sami. Všichni za námi pak chodili a gratulovali nám. Všimla jsem si také stolku na svatební dary, který byl plný a věci byly i pod ním a kolem. Musela jsem se usmát.

***

Zaslechla jsem její smích a hned jsem zpozorněla. Tak moc mi chyběla. Její oči se setkaly s mými a já se musela usmál a začít křičet.

,,Sparksová! Jaktože jsi sakra skončila ve svatebních šatech, s dítětem a s takovým kusem, jako je Justin sakra Bieber!" zasmála se a pevně jsme se objaly.

,,Chybělas mi, Lucy. Strašně moc" rozbrečela jsem se.

,,Ty mě taky! A nebul, budeš mít rozmazanej ten krásnej make-up." zasmála se a já taky. Má pravdu. Povídaly jsme si snad celé odpoledne. Bylo to úžasné. Pak byl ještě tanec. Nakonec se k nám všichni přidali a Justin mi zazpíval When I Was Your Man od Bruno Marse. Bylo to skvělé. Všichni dostali kousek dortu na cestu. Naši si pak vzali Billyho k sobě,  takže máme dům pro sebe. Justin něco domluvil s nějakým mužem a po slovech ,,Úklid je zařízenej" jsme vyjeli domů.

***

,,Justine, opatrně s těma šatama" vzdychla jsem, když mě líbal na krku.

,,Koupil jsem je. Nevadí to. A teď se vůbec nezajímej o šaty, ale o mě" zašeptal a strčil mi jazyk do pusy. Zatahala jsem ho za vlasy a nechala si rozepnout šaty. Sjely mi po stehnech až na zem. Justin mě chytl za zadek a omotal si moje nohy kolem pasu. Vyšel se mnou do ložnice a nohou zavřel dveře. Položil mě na postel a svlékl mi spodní prádlo a podprsenku. Servala jsem z něho košili a rozepla mu kalhoty.

Tyčil se nademnou nahý a já jsem byla snad nadrženější než on.

,,Justine" zaryla jsem mu nehty do zad, když do mě vnikl celou délkou. Jen se uchechtl a přidal. Naše vzdychy se nesly celým domem.

,,Oh, babe" Justin zpomalil a přirážel tvrdě. Omotala jsem si kolem něj nohy, aby se dostal hlouběji. Justin se hýbal v dokonalým souladu se mnou a byli jsme jedno tělo. Užívala jsem si ho a pocit euforie jsem cítila v celým těle. Justinovo zpocené tělo se otíralo o to mé a to mě vzrušovalo ještě víc. Jeho vzdychy mi zněly v uších a já se musela usmívat. Líbal mě na krku a jednou rukou přejížděl po celém mém těle.

,,Už budu" zašeptala jsem po několika minutách a začla jsem se celá třást.

,,Vydrž, zlato" začal mě znovu líbat Justin a zrychlil.

,,Justine!" ,,Kate" udělali jsme se. Justin se svalil vedle mě a těžce oddechoval. Přitáhl si mě k sobě a dal mi letmý polibek.

,,Dobrou, paní Bieberová" uculil se a mě se rozlétli motýlci v břiše.

,,Dobrou, pane Bieber"

Votes prosím <3

Bieber's Secret Girl(cz) ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat