26. Část

2.7K 97 0
                                    

pohled kathryn

Celou cestu jsem byla zadumaná a soustředila se na jízdu. Justin mlčel. Když jsme přijížděli k domu, zmáčkla jsem klíč od automatického otevírání brány a vjela dovnitř. Zacouvala jsem až do garáže a vypla motor. V tichosti jsem vystoupila a chtěla jít do domu.

,,Kate," zastavil mě Justinův hlas ,,to si teď jako vyznáme city a budeme mlčet?" chytl mě za zápěstí a já byla nucena se zastavit.

,,Nebudeme. Jen mě to dnes dost šokovalo. Myslela jsem si, že umřeš. Pak jsem si myslela, že umřu já. Podle mě jsem prodělala nějakej šok a ty mi na konci toho všeho řekneš, že mě miluješ. Musím říct, že to nebyla nejromantičtější cesta, ale samozřejmě jsem za to ráda a taky tě miluju. Jen jsem z toho pěkně mimo." povzdechla jsem si a čekala, co mi na to řekne.

,,Promiň, bál jsem se zeptat. Nikdy jsem ze vztahů nedělal nic velkého, nebo mi to vždy řekla ta holka, že chce, však víš, abychom spolu chodili. Takže jsem se bál. Představ si, jaký bych byl debil, kdybys mě jako nejlepší kamarádka odmítla." sklopil hlavu.

,,Hej," chytla jsem ho za ruku a pohladila ho po tváři ,,nic takového bych ti neřekla. To už víš." koukl na mě.

,,Tak já to zkusím znova," nesměle se usmál a vpil ty jeho boží hnědé oči do mých ,,Kathryn Sparksová, uděláš mě nejšťastnějším mužem na planetě a staneš se mojí přítelkyní?"

,,Pokud ty uděláš mě nejšťastnější ženou, tak ano." zasmála jsem se a on si kolem mě omotal ruce. Políbil mě a já si omotala ruce kolem jeho krku. Nebyl to žádný vášnivý polibek. Bylo to procítěný a jednoduchý. Po chvíli jsme se od sebe odtáhli. Usmál se a chytl mě za ruku.

Vešli jsme do domu a potkali Barbaru s kýblem v ruce a červenou barvou na zástěře.

,,Tak co, děti? Stál ten svinčík aspoň za to?" unaveně se usmála a Justin spokojeně přikývl. Stiskla jsem mu ruku a on se na mě podíval.

,,Nepotřebujete ještě s něčím pomoct?" zeptal se Justin.

,,Vlastně ne, jen už asi nestihnu uvařit večeři."

,,To nevadí, beru Kate na večeři." usmál se a já jsem na něj překvapeně koukla. Políbil mě a táhl mě do obýváku.

,,Chci jim to říct." podíval se na mě.

,,Dobře. Co kdybysme jen zveřejnili nějakou fotku bez popisku a až to začnou řešit, tak to jen potvrdíme?" přikývl. Zatáhl mě před čistě bílou stěnu v široké chodbě. Mobil opřel o poličku a nastavil samospoušť. Vzal mě za zadek a já jsem si automaticky omotala nohy kolem jeho pasu. Stoupl si bokem k foťáku a já jsem si dala hlavu do záhybu jeho ramena tak, aby mi nebyl vidět obličej, jen vlasy. Justin se díval před sebe a rukama mě držel pod zadkem. Já jsem ho objímala kolem ramen. Fotka byla dost hezká. Justin si fotku dal na instagram.

•••

,,Co děláš, zlato?" Justin mě začal ňufat nosem po tváři a měla jsem jeho vlasy v obličeji.

,,Učím se." řekla jsem unaveně. Justin přikývl a odtáhl se. Seděla jsem na sedačce v tureckém sedu před sebou sešit francouzštiny a na stole učebnice, drdol ve vlasech a zamyšleně jsem okusovala tužku. Justin vypnul televizi a dal si hlavu do mého klína. Ležel na zádech a koukal přímo na mě. Takhle se nemůžu soustředit, ale dá se mu odolat? Začala jsem ho jednou rukou hladit ve vlasech a druhou jsem držela sešit a snažila se naučit slovesa s měnícím se kořenem.

,,Měli bychom se jít chystat." řekl Justin po hodině učení a já jsem unaveně přikývla. Nemám ráda maturitu.

•••

Bieber's Secret Girl(cz) ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat