27. Část

2.8K 110 0
                                    

pohled justina

Probudil jsem se v 10. Postel byla prázdná, takže Kate musí být nejspíš ve škole. Vzal jsem si mobil a chvíli projížděl internet.

,,Slavný zpěvák Justin Bieber byl včera viděn se svou údajnou nejlepší kamarádkou Kathryn Sparksovou v restauraci Bardon&Chef na jihu L.A. Můžeme jen hádat, jak dlouho už nejsou jen nejlepší kamarádi. Pár si užíval romantiky až až a jen čekáme, kdy nám svůj vztah oznámí. Možná to bude na předávání cen, které bude příští týden. Justin také včera na svém instagramovém profilu zveřejnil provokativní fotku, na které drží Kathryn Sparksovou v náručí"

Byly u toho fotky, jak Kate dávám ochutnat dezert přes stůl, jak se líbáme a pak ta fotka z instagramu. Dali si na čas. Myslel jsem, že už to tu bude večer. Zasmál jsem se a telefon vypl. Málem jsem zapomněl na předávání cen. Snad to Scooter nějak zařídil. Šel jsem si dát sprchu a sešel dolů na snídani. 'Až se vrátím ze školy, musíme jet nakoupit potraviny. Snídani máš v troubě -Kate <3 ' přečetl jsem lísteček na lednici a vyhodil ho do koše. V troubě byly palačinky, které jsem namazal marmeládou a šel je sníst ven na verandu. Esther venku pobíhala a všude byl klid.

pohled kathryn

Ráno jsem se vzbudila a rychle vypla budík, aby nevzbudil i Justina. Políbila jsem ho. Jen se usmál a otočil se na bok. Je tak roztomilej. Po sprše jsem šla do svého pokoje a vzala si tašku s učením. Tašku jsem dala ke dveřím a vrátila se do kuchyně a začala dělat palačinky. Jednu jsem snědla a pár si jich vzala do školy na svačinu. Zbytek jsem dala do trouby a napsala Justinovi vzkaz. Vzala jsem klíčky od Berušky a vyjela do školy. Snad mu to nebude vadit. Dojela jsem před školu a zaparkovala. Všichni pozorovali matně modré Ferrari a něco si šeptali. Jen jsem nad tím pokroutila hlavou a pokračovala do budovy. Od té školní akce jsem se vlastně s nikým neviděla. Ignorovala jsem vraždící pohledy holek a šla ke své skříňce.

,,Ahoj, krásko." za mými zády jsem zaslechla hlas. Chtělo se mi zvracet.

,,Austin.Butler." vyplivla jsem pomalu a s nechutí jeho jméno a zavřela skříňku. Chtěla jsem odejít, ale jeho ruka mi v tom zabránila.

,,Co chceš, Austine?"

,,Popovídat si." ušklíbl se.

,,Nemám zájem o to si s tebou povídat." protočila jsem očima a založila si ruce na prsou.

,,Ale s Bieberem kdykoliv si řekne, že?" začal se ke mně přibližovat.

,,Jsi odpornej, Austine. Za koho mě máš. A za koho máš, kurva, Justina? Jak si vůbec dovoluješ vyslovit jeho jméno?" dala jsem mu facku. Zavrčel na mě a já už čekala ránu, tak jsem zavřela oči.

,,Tak to by stačilo. Butler do ředitelny." otevřela jsem jedno oko a všimla si našeho tělocvikáře, jak drží Butlerovu pěst.

,,Děkuju." usmála jsem se na něj a odešla do třídy.

,,Co měly znamenat ty fotky? Neříkalas, že jste kamarádi?" vybalila na mě Lucy fotky ze včerejška, sotva jsem dosedla na židli.

,,No. Vlastně už ne. Vyznali jsme si city a chodíme spolu."

,,Panebože, to je tak sladký. Moje nejlepší kamarádka chodí s Bieberem. Jsi ještě panna?" s Lucy si říkáme všechno a když jsme o tom naposledy mluvily, byla jsem. Ona už není asi půl roku. Prý se to stalo na nějaké párty.

,,Ne, nejsem. Připravil mě o to on, ale chtěla jsem. Jsem ráda, že byl první." sklopila sem hlavu.

,,Nečervenej se, Kathryn, a radši povídej. Jakej je v posteli? Umí to?" zasmála se Lucy a já do ní drbla. Kdyby ji tak někdo slyšel.

Bieber's Secret Girl(cz) ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat