40. Část

2.3K 90 0
                                    

,,Co kdybychom zítra objednali let padákem?" řekl z ničeho nic Justin, když jsme seděli na verandě apartmánu a pili víno.

,,Zdá se mi to, nebo si tuhle dovolenou pojal jako 'Překonání všech věcí, kterých se Kate bojí'?" Justin se zasmál a pohladil mě po noze.

,,Neberu to tak. Jen bych to chtěl po dlouhé době zkusit. Pokud ale nechceš, tak na to jít nemusíme." na chvíli jsem se zamyslela.

,,Ne, půjdu ráda. Aspoň se toho strachu zbavím." řekla jsem.

,,Tak pojď, půjdeme se na to vyspat." vzal mě Justin za ruku a vedl mě do ložnice.

Skončili jsme však v koupelně, kde jsme se začali líbat. Svlékli jsme se a vlezli do sprchy. Justin mě začal líbat na krku. Zvedl mi jednu nohu a začal ji hladit.

,,Justine." vzdychla jsem ,,chci tě." zavzdychal mi do ucha a kousl mě do rtu.

,,Nepředbíhej." poškádlila jsem ho a on zavrčel. Políbil mě na rameno a odstoupil. Radši podal sprchový gel a začal mě umývat. Pak jsem umyla i já jeho. Zdá se mi to, nebo nabral svaly? Hodně svalů.

Můj mozek přestal fungoval. Myslela jsem jen na to, že jsem ho neměla už dost dlouho a chci ho.

,,Děje se něco?" řekl Justin.

,,Ne, nic." zašeptala jsem a políbila ho. Justin to okamžitě pochopil a zvedl mě do náručí.

Ještě trochu mokrou mě hodil na postel a hladově se na mě díval.

,,Můžu?" zeptal se a já jen přikývla. Začal mě líbat na hrudi a laskal mé bradavky. Nedočkavě jsem si ho přitáhla do polibku a pak už si jen užívala ten pocit naplnění.

Zbytek večera jsem jen vzdychala a užívala si sex, který je s ním vždycky lepší, než ten předtím.

,,Zítra se asi nezvednu." zasmála jsem se, když jsem odcházela do koupelny, naprosto zničená mým bohem.

,,Dobrou, lásko." zašeptal, když jsem se za ním vrátila do postele.

,,Dobrou." zavřela jsem oči a pomalu usínala. Šlo to těžko, protože Justin usíná vždycky až po mně a jeho hlazení na zádech mě furt upozorňovalo na jeho doteky. Nakonec jsem nějak usnula.

Ráno jsem se vzbudila dřív, než Justin a to mi dalo možnost si ho prohlížet

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Ráno jsem se vzbudila dřív, než Justin a to mi dalo možnost si ho prohlížet. Stejně to nějakým sedmým smyslem zjistí a vzbudí se, ale to je jedno. Neřekla jsem šestým, protože to není šestý, ale opravdu sedmý smysl. Justinův šestý smysl je totiž zachytit fotící telefon vždy, když je v jeho přítomnosti. Třeba když ho někdo fotí a je za jeho zády. On se stejně vždycky otočí a ohlídne se na fanoušky. Prostě to vycítí. Nechápu to.

No a sedmý smysl je tohle. Vždycky pozná, když ho pozoruju a vzbudí se. On mě dokáže pozorovat i hodinu, ale já spím jak zabitá. On? Vůbec. Jen se na něj podíváte a on otevře ty svoje krásný oči a hned je vzhůru.

Bieber's Secret Girl(cz) ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat