trentacinque

204 10 0
                                    

Na vijf minuten zijn we bij het eilandje. Ik zie dat er een groot wit huis staat een stukje verder het strand op. Silvano staat op en zegt: 'Vieni piccola Venere' zegt hij.

Ik loop achter hem aan het strand op. Ferruccio en Emi volgen na een paar minuten. Ferruccio fluistert weer iets in het oor van Emi. Ze knikt en loopt naar mij. 'Are you coming' vraagt ze.

Ik knik en loop met haar door het zand naar boven. Emi opent de houten deuren van het huis. We lopen het lichte huis binnen. Er is een soort trappenhuis en de achtermuren zijn van glas. Buiten zie ik een groot zwembad. Emi loopt de trap op. Ik volg haar. Boven komen we in een lange, witte hal. Overal zijn witte deuren te zien met gouden deurknoppen. Emi loopt helemaal naar achter en daar is een grote woonkamer. Er staan twee grote zeeblauwe banken. De muren zijn zeegroen en er hangen veel schilderijen. Ook is er veel kunst. Er is een boog naar een lichte en ruime keuken met een lange tafel.

'Sit down' zegt Emi, 'I will make some drinks.'

Ik knik en ga voorzichtig op een bank zitten. Emi loopt de keuken in en komt na een paar minuten terug met een dienblad vol drinken. 'Sono ancora non lo fanno' vraagt ze. -Zijn ze er nog steeds niet-

Ik schud mijn hoofd, 'no. What are they doing?'

'They are locking up Stefano and Cristiano.'

'Where is Eliosa?'

'She is braught to Romano.'

Ik knik langzaam. 'And Sandro? Is he still...'

'He will come here tomorrow.'

'Okay.'

Silvano en Ferruccio komen de kamer inlopen. Er lopen nog twee mannen achter hen aan. Silvano gaat naast me zitten. 'What did you disgus' vraagt hij, 'piccola Venere.'

'With who' vraag ik.

'Those two.'

'Nothing really, just what you were doing upstairs.'

Hij knikt. Ik merk nu pas dat Ferruccio iets aan het spreken is met die mannen. De mannen knikken en lopen weg. Ferruccio gaat op de bank zitten en trekt Emi weer op zijn schoot. hij fluistert nog iets in haar oor maar ze knikt alleen maar. Ze staat op en zegt: 'Tina, I will show you your room.'

Ik sta op en loop met haar mee naar een kamer. De kamer is niet heel groot. Er staat een wit tweepersoonsbed in. Er liggen lichtblauwe lakens op het bed. Er staat nog een witte, lage kledingkast tegen de linkermuur aan. Erboven hangt nog een grote spiegel. Meteen naast de kledingkast zijn deuren naar een balkon.

'The bathroom is in the opposite room' zegt Emi.

Ik knik. 'I will leave you alone' zegt ze, 'I need to disgus something with my husband.'

'Okay' zeg ik glimlachend, 'then I'll see you later.'

Ze glimlacht en loopt de kamer uit. Ik open de balkondeuren en ga daarna op het bed liggen. Ik draai me op mijn zij en kijk naar de zee. Het is heerlijk weer maar waarschijnlijk laten ze me niet gaan zwemmen. Waarom zouden ze dat wel doen? Ik zou weg kunnen rennen van ze.

Maar waar zou ik dan heen kunnen? Daarbij komt Sandro morgen hier en als ik nu stomme dingen ga doen misschien laten ze me dan niet bij Sandro. En ik wil hem echt heel graag weer zien!

family partyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu