...

4.4K 294 147
                                    

10 maanden later :

Ik zat lekker gezellig in het zand met Firdaousje in mijn armen te kijken naar Anas die net voor mij zandkasteeltjes aan het bouwen was samen met Younes. Ik genoot van de zon die vandaag hoog aan de hemel stond. Het mooie weer paste perfect met deze mooi dag.

Ik nam mijn gsm erbij en trok een paar fotos. Ik zag Younes naar me kijken op dezelfde manier als in het begin van ons tweetjes. Ik begon te lachen. "Interessant?" zei ik. "Heel erg" Ik begon te lachen en schoof dichterbij hem. Hij nam me in zijn armen en we keken samen naar onze spelende Anas.

Ik heb het gemaakt, dacht ik. Alles waar ik ooit van kon dromen, is werkelijkheid geworden nu. Ik heb een familietje, de man van mijn leven en kom niks te kort el hamdoulilah. Ondanks al die downs in het verleden, kan ik nu met trots zeggen "I made it!"

We zaten lekker gezellig op de stenen, te kijken naar het water die bijna tot aan onze voeten kwam. "Ik moet effe foto maken van die zonsondergang" zei ik en nam m'n telefoon erbij. Ik maakte een paar foto's en zag Younes naar me kijken op een manier die ik niet kan beschrijven. "Je weet dat ik het haat als je zo naar me kijkt" zei ik. "Ik kan er toch ook niks aandoen dat je zo mooi bent" "Nee maar je kan ook gewoon stoppen met kijken" "Ik doe m'n best" "Helemaal niet!" zei ik en keek hem diep in de ogen aan. "Nu kijk jij naar mij" "Ja omdat jij de hele tijd keek naar mij" "Ja maar toen stopte ik en nu ben jij aan het k.." "Ugh zwijg nu, je geeft me mindfuck" "Haha oke oke ik stop al" "Weetje Leyla.." zei hij. "Wat?" "Je bent echt speciaal" "Haha here we go againn.." "Wat?" "Dat zeg je al de hele tijd "Ja omdat het ook echt zo is" "Ja maar Younes, je moet weten dat er tussen ons nog niks is" "Waarom niet? Waarom doe je zo moeilijk?" "Ik ken je nog maar een maand"zei ik. "Ja en in die maand heb je me gek gemaakt" "Younes ik ben nog steeds niet vergeten wat je me hebt aangedaan en ik vind het ook gewoon een beetje te snel nu, geef me gewoon nog wat tijd" "Ik heb je genoeg tijd gegeven..." "Ja maar in die tijd heb je me ook veel gekwetst" "Dat weet ik en het spijt me daarvoor..." "Je excuses heb ik al aanvaard, maar je vertrouwen moet ik nog winnen" "Oke" zei hij zachtjes en keek weg. Ik gaf hem een zachte kusje op z'n wang en legde m'n hoofd op z'n schouders.

Zo begon het verhaal van Younes en Leyla en zo eindigt het ook. Alleen zijn er nu wel 2 mini versies van hun bijgekomen. Na al die ups en downs, zijn ze er als powerkoppel uitgekomen. Zo zie je maar, waar je mekteb je brengt.


Dag dames, bij deze sluit ik het verhaal af. Maar ik ben wel van plan om een nieuwe te beginnen. Ik hoop dat jullie het een leuke verhaal vinden en bedankt voor alle stemmen en comments! Loveee xxx

Younes en Leyla (part 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu