263

4.1K 223 35
                                    

Na dat gezellig etentje en even wat tijd met Rayan en Nafissa doorgebracht te hebben, gingen we terug naar huis.


"Was zo'n gezellig etentje" zei ik. "Ja zeg dat wel" zei Younes die aan het rijden was. Ik draaide me om en keek naar Anas die net een roosje sliep in zijn maxicosi. Ik glimlachte en keek weer voor me. "Slaapt hij?" vroeg Younes. Ik knikte.

We kwamen thuis aan. Younes nam de maxicosi mee naar binnen en legde het op tafel. Ik nam Anas er voorzichtig uit, zonder dat hij wakker werd en bracht hem naar boven. Ik stopte hem in zijn bedje en gaf hem een kusje op zijn wang. "Slaapwel mijn wereldje" zei ik met een glimlach en ging weg. Hij is echt alles van mij. Mijn liefde voor hem is onbeschrijfelijk.

Ik liep mijn kamer in en trok een adidas shirt aan van Younes die oversized voor me was. Ik trok er kniekousen onder aan en stak mijn haren in een slordige knot. Ik liep naar beneden en trof Younes op de bank.

Ik nestelde me in zijn armen. Hij trok me dichterbij zich. Zijn heerlijke parfum kroop in mijn neus. Wie houd er ook van mannenparfum? "Sexy shirtje" zei hij. Ik begon te lachen en gaf hem wat kusjes op zijn wang en ging zo naar zijn nek. Ik liet wat sporen achter en ging naar zijn mond. Hij trok me op zijn schoot en kneep in mijn ass. Ik glimlachte sneaky en trok me terug. Hij keek me smekend aan. Ik begon te lachen. "We gaan een spel spelen" zei ik. Hij keek me afwachtend aan. "Kijken hoelang we de verleiding aankunnen" "Oke" We keken elkaar diep in de ogen aan. Hij likte zijn lippen. Damn it, dit gaat moeilijk dan verwacht.

Hij duwde wild zijn lippen tegen de mijne. Ik had geen controle en zoende hem wild terug. Hij duwde me op de bank en kwam bovenop me liggen. "Game over" zei ik lachend. "Jou verleiding kan geen enkele man aan" zei hij en kuste me in mijn nek. Ik trok zachtjes aan zijn haren en wikkelde mijn benen om hem heen.

Volgende morgen :


Ik werd alleen wakker in mijn bed. Bezorgd keek ik om me heen. Waar is Younes? Ik stond op en liep naar Anas zijn kamer. Hij lag nog te slapen. Ik liep de trap af en zag Younes daar liggen. Haha helemaal vergeten! Ik liep de keuken in en maakte ontbijt.

Ik nam een papiertje en begon Younes zijn neusje te kietelen. Hij opende zijn ogen en keek me even aan alsof hij niet meer wist wie ik was. Ik begon te lachen. "Sbah elgheer" Hij keek om zich heen. "Ben ik hier in slaap gevallen?" Ik knikte. Hij begon te lachen en ging rechtop zitten. "Ontbijt is klaar dus kom" Hij draaide zich om en trok me over de zetel heen. "AAA EZEL!" riep ik. "Wat zei je?" en hij begon me te kietelen.

Na het ontbijt ging ik een kijkje nemen bij Anas.

Hij was wakker. Hij had een poppetje vast en stak het in zijn mond terwijl hij blij met zijn voetjes in de lucht schopte. "Anasss" zei ik en ging naar hem toe. Hij keek me aan en begon te lachen. "Goed geslapen hbibaino" en ik kietelen zijn buikje. Hij begon te lachen. Ik nam hem op en duwde overal kusjes. Hij trok zoals altijd weer aan mijn wang en stopte zijn handjes in mijn mond.

Ik liep naar beneden en ging de keuken in waar Younes alles op zijn plaats stak. Ja ja hij helpt af en toe ook mee. "Kijk papa" zei ik en ging naast Younes staan. Anas wees naar Younes. "Kom" zei Younes en Anas ging naar hem toe.

~

Ik zat voor de tv toen Younes naar me toekwam en zei dat we vandaag naar zijn ouders gingen. "Jaa!" zei ik blij. Het is lang geleden dat ik ze heb gezien. Ik stond op en liep naar boven om me aan te kleden.

Ik trok een jeans broek aan met een oversized zwarte sweater. Mijn haren stak ik in een hoge staart en ik maakte me lichtjes op. Ik trok mijn zwarte nikies aan en spoot nog een geurtje.

Ik kleedde Anas aan en nam zijn tas waar ik zijn pampers, etc... in stopte. Ik ging naar beneden samen met hem. Younes wachtte ons op en samen gingen we naar de auto om te vertrekken naar Brussel!




Younes en Leyla (part 2)Where stories live. Discover now