223

4.7K 219 14
                                    

De volgende morgen werd ik wakker. Ik keek naar buiten en zag de felle zon schijnen en het mooie strand. Echt de perfecte uitzicht om op te staan. Even genoot ik van de uitzicht tot ik Younes iets hoorde mompelen. Ik draaide me om en zag dat hij in zijn ogen wreef. "Schatje, sorry voor gister echt waar, ik wou niet dat het zo eindigde" waren zijn eerste woorden. Ik begon te lachen. "Is niet erg" Hij keek me geschrokken aan. "Echt?" Ik knikte en kuste zijn haren. "Oke dit ging gemakkelijk" hoorde ik hem zeggen. Ik begon te lachen en liep de badkamer in.

Ik trok een babyblauwe off shoulders jumpsuit aan. Ik hoop dat Younes niks gaat zeggen. Het is ook echt warm buiten en trouwens hier loopt niemand speciaals, alleen maar toeristen die je amper aankijken. Ik deed een gouden kettinkje aan die ik van me vader had gekregen en deed mijn haren in een hoge staart.

Younes kwam de badkamer uit. Ik was echt bang van zijn reactie, maar hij zei niks. Omg een pak van mijn hart. Hij kleedde zich ook om en we gingen de deur uit.

"Waar gaan we ontbijten?" vroeg ik. "Eerste leukste plaats die we tegen komen" zei hij en sloeg zijn armen rond mijn schouders. Ik sloeg mijn armen ook rond zijn middelen en zo gingen we opzoek naar een leuk plekje.

Terug in de suite :


Ik trok een witte bikini aan en ging voor het zwembad staan. Ik stak mijn voetjes in het water. Het water was veel warmer dan ik had verwacht. Younes kwam achter me aanlopen, hief me op en gooide me het water in.

"YOUNES!!" riep ik boos toen ik weer boven water kwam. Hij ging helemaal stuk en ging aan de rand staan. Ik zwom naar hem toe en sloeg hem. Hij hield mijn handen vast en sloeg zijn benen om de mijne en zo bleven we een tijdje praten en lachen.

~

Ik was net klaar met mijn douche en ging op bed liggen. Ik nam mijn gsm erbij en besloot om mijn ouders te bellen. Ik heb hun gemist. Ik ging aan het zwembad staan, want daar hadden we het best bereik. Ik wachtte en wachtte en UITEINDELIJK! nam mijn vader op. Wat was ik blij om zijn stem te horen. "PAPAAA!" riep ik. "Benti!? Alles goed daar?" "Ja hmdlh en bij jullie?" "Ja ja goed we missen je enorm" "Awww ik jullie ook echt waar" "Ewa hoe is het daar? Warm?" "Ja heel warm en het is hier prachtig! Paradijs op aarde" "Ewaaa bsahaaa geniet er maar van" "Haha zal ik doen! Waar is mama?" "Ze is hier naast me hier" en hij gaf me mijn moeder door.

"Met wie was je aan het praten?" vroeg Younes die uit de badkamer kwam met alleen een boxershort aan. "Mijn ouders" "Hoe gaat het met ze?" "Ja goed hmdlh, ik moest je de groeten doen" Hij begon te lachen en kleedde zich om.

Hij kwam naast me liggen op bed en sloeg zijn armen en benen om me heen. "Mag ik nog ademen aub" zei ik. "Nope" en hij verstrak zijn greep. "Omg stop" "Ouuhhh doe ik je pijn" Ik rolde met mijn ogen en hij drukte wat kusjes op mijn wang en lippen. "Weet je ik ben echt moe" zei ik. "We hebben niks gedaan vandaag" "Ja ik weet het, maar toch ben ik moe" "Laten we er dan een filmavond van maken" "Hebben ze hier netflix?" vroeg ik. "Ja normaal wel" "Maar we hebben geen eten!" zei ik verdrietig. "Oke ik ga halen safe" "Echt??" "Ja" Hij stond op en liep naar buiten. He is baeeee!

Ongeduldig wachtte ik op Younes die eten was gaan halen. Ik draaide gewoon een beetje in bed en ging dan buiten zitten. Ik nam de luide boxen mee en stak wat muziek op. Ik genoot van het uitzicht en het feit dat ik hier ben met Younes.

Ik hoorde de deur toe klappen en Younes die zingend naar me toekwam. Ik begon te lachen en zette de muziek wat zachter. "Heb je nog geen film gekozen?" vroeg hij.  "Nee we gaan samen kiezen" "Ohlala wat ben je lief" "Ja ja oke kom" zei ik en liep naar binnen.

Younes koos uiteindelijk voor een horror film. Dit is echt geen goed idee want ik schrik echt van het kleinste ding. Ik kroop tegen Younes aan en stak mijn hoofd onder de dekens. Hij zat eerder op zijn gemakje en keek alsof het een doodnormale actiefilm was.

Younes :

De film was geëindigd. "Wat vond je ervan?" vroeg ik tegen Leyla die helemaal onder de dekens gekropen was. "Ik heb misschien 5 minuten van de 2 uur gekeken" Ik begon te lachen. "Ik vond het echt een ghatare film" "Ja ja, volgende keer kies IK de film!" zei ze en at wat van de chips. "Schatjeee toch" zei ik en drukte een kus op haar wang. Ze keek me 'boos' aan en begon daarna te lachen. Bijna ging ik mijn lippen tegen de hare duwen, maar mijn gsm ging af. Het was een onbekend nummer, maar het kwam me wel bekend voor...

"Ja wat is er?" vroeg ik. "Yo broer alles goed?" zei Soufiane. "Ja hmdlh en daar?" "Ja ja alles onder controle" "Goed, waarvoor bel je dan?" "Kijk die Mansour wil zijn geld maar ik weet niet of ik het hem al moet geven of wachten tot je terugkomt?" "Mansour, hmmm ja geef hem maar" zei ik. "Oke broer is goed" "Bel je voor dit?" "Ja hij dringt al een tijdje aan" "Geefm gewoon het geld safe" "Ja allez" "Mohim ciao ik laat je me vrouwtje wacht op me" "Haha is goed en veel plezier frere" "Thanks bro" Ik legde af en ging terug naar binnen.

"Wie was dat?" vroeg Leyla. "Werk" zei ik snel. "Is er iets?" "Nee niks speciaals" "Hmmm oke" Ze at verder en ik trok haar weer naar me toe.

Leyla :

"Nu wil ik genieten van jou" zei hij en keek me met een grijns aan. Ik begon te lachen en slikte mijn chips in. "Wil je dat ja" zei ik en ging op zijn schoot zitten. Hij begon te lachen en zijn ogen gingen over mijn hele lichaam. Hij trok me naar zich toe en plaatste zijn lippen in mijn nek. Mijn handen plaatste ik op zijn ontbloten bovenlijf en dat maakte hem alleen maar wilder. Hij kneep in mijn kont en keek me sneaky aan. Een gemeen lachje verliet mijn mond en in een ruk draaide hij me om en kwam op liggen. Voorzichtig trok hij mijn shirt uit en zo bedreven we de liefde...










Younes en Leyla (part 2)Where stories live. Discover now