218

5K 235 30
                                    

Ik opende mijn ogen en het eerste wat ik zag waren de kussens die op de grond lagen. Ik glimlachte en dacht aan gisteren nacht. Ik wreef in mijn ogen en keek naar de digitale klok die zich op het nachtkastje bevond. Hij gaf 13u14 aan. Ik draaide me om naar Younes, maar hij lag er niet. Is hij al wakker voor mij? Feshkeeel. Ik ging rechtop zitten en strekte me uit. Ondertussen keek ik een beetje rond. Onze kamer zag er echt niet meer uit. Vandaag word kuisdag dus.

Younes kwam de kamer binnen met een plateau in zijn handen. "Omg!" riep ik. Hij had een brede glimlach op zijn gezicht. "Voor jou!" zei hij lief en legde het op mijn schoot. Ik maakte een teken met mijn handen dat hij naar me toe moest komen. Hij kwam net voor me zitten op bed. "Goeiemorgen schat!" zei ik en drukte een kusje op zijn lippen. "Gm!" "Heb jij dit gemaakt?" vroeg ik terwijl ik in het plateau sneuvelde. "Nee Farida" "Haha grappig" "Nee echt" "Wie is Farida?" "Onze kuisvrouw" "Hebben we een kuisvrouw dan??" vroeg ik vol ongeloof. "Jup" "Omg, niiicee" "Ja ja" "Dus ik hoef niks meer te doen" "Nope" "Wat een luxeleventje dit" zei ik met volle mond. Hij glimlachte en kwam naast me liggen terwijl hij de tv aan zette.

Ik stond op en liep naar mijn koffer. Ik nam er een broekje uit met een shirt en trok die aan. Vervolgens ging ik weer naast Younes liggen in bed. "Je haartjes zijn nat" zei ik en trok zachtjes aan zijn haren. "Ja heb deze morgen een heerlijke douche genomen" "Bsaha" "Lah y hteek saha" Ik speelde nog met zijn haartjes en baardje. "Kom hier" zei hij en trok me in een ruk op zich. Ik glimlachte. Hij legde zijn handen op mijn kont en kneep erin. "Denk je is stresbal" "Zo voelt het wel ja" Ik rolde met mijn ogen. Hij hield mijn handen vasten en zo bleven we nog even spelen en lachen.

"Kom ik moet je het huis nog laten zien" zei hij. Ik stond op en volgde hem naar beneden. Het huis was echt prachtig. Er hing zo'n gezellige sfeer. Ik ga me hier sneller thuis voelen dan ik dacht. Ik keek een beetje rond en echt alles was op de details afgewerkt. Lichtjes, grote ramen, lampen, decoratie, ik ben alvast tevreden!

 Lichtjes, grote ramen, lampen, decoratie, ik ben alvast tevreden!

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik ging naar de keuken en bewonderde die. "Wohowww!" riep ik en ging zitten op het keukeneiland. "Hahaha vind je leuk he" zei Younes die achter me kwam staan. "Jaa!" Hij hield me vast bij mijn middel en drukte een kus op mijn haren.

"Ik ben klaar met alles" hoorde ik iemand zeggen. Ik draaide me om en zag een jongedame, van ongeveer 25? Ze zag er deftig en fatsoenlijk uit. Ik zou nooit denken dat zij een kuisvrouw is. Ze was nogal strak gekleed en had een schort om. "Heb je nog tijd om onze kamer te doen?" "Ja" "Mooi, doe dat maar en dan kan je naar huis" "Is goed" en ze ging weer weg. Niet eens zegt ze hallo ofso.

"Is dat Farida?" vroeg ik. "Jup" "Ahaa" zei ik met een niet alter blije gezicht. "Wat is het probleem nu weer" "Wie zegt dat er een probleem is?" "Je hoofd" "Ik weet niet, ze lijkt me niet zo vertrouwbaar" "Pffff ga je weer beginnen" "Met wat? Ik zeg toch wat ik denk" zei ik. "Ja, maar ze werkt hier, ik heb haar speciaal gehaald zodat jij niet elke dag moet kuisen en koken" "Ja en dat vind ik super lief, maar ze staat me gewoon niet aan" "Je kent haar niet eens. Je hebt nog niet eens gesproken met haar" "Dat is het juist, ze zegt niet eens hallo?" "Noujaaa, ze is moe, ze werkt al van deze morgen" "Ja oke" zei ik snel. "Kom op, ik deed dit voor jou" zei hij en deed zijn armen om me heen. "Ja het is toch goed" "Zeker?" Ik knikte. Hij gaf me een kus op mijn voorhoofd en trok me tegen zijn borst aan. "Ga kleed je aan, we gaan even de buurt verkennen" zei hij. "Lijkt me leuk ja!" en ik sprong af het keukeneiland.

Ik trok een zomerse jurkje aan die net boven mijn knieën kwam en deed mijn haren in een staart. Ik kleurde mijn lippen en deed een beetje mascara aan. Ik deed mijn witte valentino's aan en nam mijn lichtroze valentino tas. "Ben je klaar?" vroeg Younes die zijn schoenen aantrok. "Jup" zei ik terwijl ik nog een laatste keer in de spiegel keek en mijn zonnebril nam.

We gingen de deur uit en liepen de oprit af. "Ik mis mijn ouders al" zei ik met een zucht. "Nu al haha" "Jaa, wanneer gaan we bij ze langs?" vroeg ik. "Vanavond als je wil?" "Echtt??" "Jup" "Oh jaaa!" zei ik en gaf hem een knuffel. Voor de rest spraken we nog een beetje over onze huwelijksreis, die binnen 3 dagen is, over hoe onze trouw was, toekomst en die dingen...

Younes en Leyla (part 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu