247

3.6K 214 68
                                    

Leyla :

Hij schuurde de straat uit. Ik haatte mezelf zo hard. Al die dagen, trainen en als het erop neer komt, kon ik niks doen. Nochtans heb ik me goed voorbereid... tfoe wat is dit voor nachtmerrie!

In de auto was het stil. Hij was geconcentreerd op de weg en ik vroeg me af hoe dit allemaal gaat aflopen. Alles loopt verkeerd af Allah y hfed! Diep vanbinnen hoop ik dat de jongens ons gevolgd zijn, maar ik denk van niet. Die waren druk bezig binnen en hebben niet eens gemerkt dat ik weg ben.

"Doe dit om je ogen" zei hij en gaf me een doek. Ik keek hem aan en schudde met mijn hoofd. "DOE AAN!" riep hij en duwde het in mijn gezicht. Ik nam het doekje aan en deed die om mijn ogen.

"Stap af" hoorde ik hem zeggen. Ik plaatste mijn voeten voorzichtig op de grond en stond op. Hij nam me hard vast bij mijn arm en trok me mee.

Ik voelde dat we een huis ofso binnenstapte. Daarna liepen we wat trappen op en toen liepen we een kamer in. Hij legde me op een bed. "Je blijft hier en beweegt niet tot ik kom" zei hij en boeide mijn handen aan het bed. "ALSOF IK KAN WEGGAAN EZEL!" riep ik. Tshaaaahh, ik voelde een harde klap op mijn wang. 

De blinddoek ging af mijn gezicht en ik zag 2 mannen voor me staan. "Haaa ze is nog mooier in het echt" zei een andere dikzak. Ik keek ze met afkeer aan. Yeh tfoe, ik wil spugen op hun. "Kleed haar uit, we kunnen nog genieten van haar, voor we haar doden, dan kan ze lekker naast haar mannetje gaan liggen" Bijna wou ik zeggen dat Younes niet dood was, maar ik hield me in.

Driss kwam naar me toe en probeerde mijn shirt uit te doen. "BLIJF VAN ME AF!" riep ik. "Hou je mond, want ik blijf niet van je af, daar ben je veel te aantrekkelijk voor" Ik keek hem vies aan en het feit dat ik hier niks tegen kon doen, maakte me nog bozer.

Ik bevond me, heshek, in mijn bh en traningsbroek. "Als je mijn broek wilt uitdoen, dan moet ik wel rechtstaan" zei ik. Driss keek me aan. "Doe snel haar boeien los, zodat ze haar broek kan afdoen" zei de andere man met een grijns. Driss deed wat hij zei en ik stond op.

Ik keek naar de man, die gedraaid was. Hij was met zijn gsm bezig. Driss stond naast me en zei dat ik moest opschieten. Nu of nooit, zei ik in mezelf en ik gaf Driss wahd elleboog tegen zijn neus. I'm proud of myself! Hij viel neer en hield zijn neus vast. Die andere draaide zich om en keek even verbaasd naar wat er gebeurd was. Snel nam ik Driss zijn geweer. "KOM NIET DICHTERBIJ!" riep ik met een trillende stem. Ik kan misschien wel stoer overkomen, maar oprecht was ik doodsbang. Driss en de man begonnen te lachen. "Oh meisje toch, denk je nu echt dat jij gaat schieten?" "Hou je mond of ik doe het echt!" zei ik. Ze kwamen dichterbij mij. Ik moet iets doen! Ik draaide me om naar Driss en schoot in zijn been. Hij viel bewusteloos op grond. Geschrokken keek de andere me aan. "Ga zitten of ik schiet ook op jou en deze keer zal het niet in je been zijn" zei ik. Hij slikte een brok weg en ging zitten in de hoek. "Mooi zo" zei ik met een glimlach.

Soufiane :

We stopten voor de deur waar Driss zijn auto geparkeerd stond. We stapten af en stampten de deur in. Ik richtte mijn pistool in elke kant. Wie weet vanwaar ze tevoorschijn komen. "Boven boven!" zei ik en deed een teken dat ze naar boven moesten gaan. Reda, Hamza, Mustafa en Adil liepen naar boven. Ik bleef nog beneden om alles te scannen.

Reda :

"LEYLA?!" riep ik. "REDA?!" hoorde ik. Ik volgde de stem en zag haar daar midden in de kamer staan. "Wat doe je hier alleen?" vroeg ik. "Ik ben niet alleen, ik uh..." Ik liep de kamer in en zag dat Driss daar bewusteloos lag. Ik begon te lachen. "Heb jij dit gedaan?" Ze knikte. Ik draaide me om en zag daar een andere man zitten. "Wie is dat?" vroeg ik en ging voor hem staan. Hij keek me gewoon aan met zijn duivelse ogen, maar zei niks. "Ik weet niet, iemand die me ook probeerde te verkracht" "WAT? WAT HEBBEN ZE GEDAAN?!" riep Mustafa. "Je hebt me wel gehoord" zei ze. Ik nam de man van zijn keel en tilde hem op. "Heb jij haar aangeraakt?" vroeg ik met mijn gezicht 2 mm van de zijne. Hij schudde zijn hoofd. "Dus je wil zeggen dat ze liegt?" Hij gaf geen antwoord. Ik gooide hem hard tegen de muur. "Hier zal je voor boeten" zei ik en begon hem te slaan en slaan, tot Soufiane me kwam stoppen.

Leyla :

De jongens waren er! "Leyla!" zei Soufiane en liep naar me toe. Hij knuffelde me. "Alles goed met je? Hebben ze je iets aangedaan?" vroeg hij bezorgd. Ik schudde mijn hoofd. "Ik ben blij dat alles goed met je is" Ik glimlachte.

"Reda reda safe stop asahbe!" zei hij en liep naar hem toe. "Zo meteen dood je hem nog" "Hij verdient de dood! Hij wou Leyla verkrachten" "WAT?!" riep Soufiane boos. "Oke nevermind, doe maar verder" zei hij alsof het de normaalste ding was. "Nee stop! Ze hadden me nog niks gedaan" zei ik en probeerde Reda weg te duwen. "Gewoon het feit al dat ze je wouden aanraken zegt al genoeg" zei Adil. Ik zuchtte. Ze zullen toch niet naar me luisteren.

"Reda, handel jij verder met hem af. Adil, Hamza en Mustafa jullie helpen mij Driss in de auto steken" zei Soufiane. "Leyla jij komt mee" Ze tilden Driss op. "Afouuuu deze dikzak, als we vallen van de trap safe klaar taghraat, dan zijn wij dood voor hem" zei Hamza. HAHA, typisch weer hij met zijn commentaar.

We reden terug naar huis. Soufiane reed bijna 200/uur. Ik hoorde iemand kreunen vanachter. Ik draaide me om en zag dat Driss wakker werd. "Mijn been... mijn  been" zei hij de hele tijd.

"Eh ik heb al koppijn, hou je mond of ik schiet in je mond" zei Adil zonder enig emotie. "Geef die dikzak wat te eten, misschien dat hij dan zwijgt" zei Mustafa. Ik lachte in mezelf, ze doen phel ze gaan hun broertje gaan halen van school ofso.

Thuis bij Mehdi :

Ik stapte af en deed de deur open. De jongens brachten Driss naar de garage. Ik liep meteen naar boven om een douche te nemen. Ik voelde me vies en walgde aan het feit dat de mannen me hebben aangeraakt!

Ondertussen bij de jongens :

"Zet hem op die stoel, zet hem op die stoel" zei Soufiane. Ze deden wat hij zei. "Meskeen die stoel!" zei Hamza. Soufiane nam een touw en bond Driss daar aan vast. "Zo, jij blijft netjes hier zitten en we komen zeker elke dag een bezoekje brengen" zei Soufiane en ze verlieten de garage.

00:58

Iedereen was thuis! Veilig en wel. Ik ben echt blij dat alles toch nog goed is afgelopen. We hebben Driss en ik hou me bij mijn woord, hij zal boeten! Na dit hele gedoe was ik best wel moe en besloot ik om te gaan slapen. "Jongens, ik ga slapen en shokran voor alles! Zonder jullie zat ik nu waarschijnlijk thuis te huilen en me af te vragen waarom me dit allemaal overkomt" "Younes is net een broer voor ons, natuurlijk doen we dit voor hem en in tussen tijd ben je ook ons zusje geworden, dus doen we dit ook voor jou" Ik glimlachte dankbaar en liep naar boven.




Younes en Leyla (part 2)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu