Eski Sevgili

43 20 8
                                    

       Bu kız neden bana böyle bakıyordu? Bu çok sinir bozucuydu.
Bunu Arda'ya sormalı mıyım? Sürekli bunu düşünüyordum. Bu düşünce beni ve beynimi çok meşgul ediyordu. Hep dalgındım. Yoksa bu kız....

Yok ya! O olamaz! Bu kadar yüzsüz olamaz kimse. Aynı düşüncelere Arda'nın yanında da düşünmeye başladım. Arda bana neyim olduğunu sordu. Verdiğim cevaptan pek tatmin olmasa da üzerime gelmek istememiyordu. Zaten bugün taburcu olacaktı. Asıl önemli olan Arda'ydı. Bir süre sonra odaya doktor girdi. Artık çıkış işlemleriniz tamamlandı, taburcu olabilirsiniz. Dedi. Arda'nın kolunu omzuma attım yataktan kalmasını sağladım. Yavaş yavaş da olsa ilerlerken Arda'nın annesi ve o kız geldi. Tabi bizi öyle görünce yanlış anladılar. Kadın bana zaten gıcık oluyordu. Şimdi tam oldu. Şaşkınlığı geçince bize ;
-Siz ne yapıyorsunuz böyle diye bağırdı.

-Hi hiç hiç bir şey Arda'ya yardım...
Diyemeden o kız konuşmaya başladı.

- Kızım bana bak yardım ayağına Arda'yı tavlamaya çalıştığını anlamayacak değilim. Tabi kim istemez zengin koca. Dedi.

Bunu bana nasıl söyler? Kalbim, beynim, iç sesim, dilim ve vücudumun tüm uzuvlarıyla kıza dalmamak için kendimi zor tuttum.
Sinirden gözümden yaş gelmişti. Arda da kızın bana söylediklerinden dolayı şok olmuştu.
-Bana bak sen kimsin ki bana böyle laflar ediyorsun. Asıl sen Arda'nın annesine yaranmaya çalışıp Arda'yı tavlamaya çalışıyorsun. Çakma sarışın!!!dedim tüm çirkefliğimle..

-Ben kim miyim? Ben Asya Tuğal. Necmi Tuğal'in kızıyım. Ve Arda ile sevgiliyiz. Dedi.

Nasıl yani? Arda o yüzden mi bu kızı gördüğünde şeytan görmüşe dönmüştü. Sinirden akan gözyaşlarım üzüntüden akmaya başladı.

Arda'nın kolunu omzumdan çektim. Suratına ağlar bir pozisyonda bana bunu nasıl yaparsın bakışları attım ve odadan çıkıp gittim. Arkamdan bağıran Arda'ya aldırış etmeden koşa koşa hastaneden uzaklaştım.

ARDA'NIN AĞZINDAN...

   Bu da ne demek?Asya benim hiç bir şeyim değil. Bundan sonra da olamaz! Bunu nasıl söyler Bahar'a. Off çıldıracağım. Bahar da gitti zaten. Çok üzüldü kız.

- Asya sen nasıl böyle bir şey söylersin? Biz seninle sevgili falan değiliz. Hiç bir şey değiliz. Ben seni unuttum. Bırakıp gittiğin gün unuttum. Nerede o beni ona tercih ettiğin adam?Ne o!O da sana mı tekmeyi koydu?

-Arda beni bu kadar çabuk unutamazsın daha 1 yıl anca oldu. Sen üniversite 3 tesin.Daha yeni ayrıldık ve kimse bana tekme falan koymadı. Ben kendim bıraktım onu. Çünkü seni unutamadım Arda.

- Utanmadan sıkılmadan kendim bıraktım diyorsun. Beni bıraktığın gibi mi? Ya yine başkasını bulup beni bırakırsan. Şunu anla ben artık seni sevmiyorum. Ben Bahar'ı seviyorum. Onu çok seviyorum ve senin yüzünden kırdım onu. Dediğimde annem lafa atıldı;

-Nasıl yani? Siz sadece sınıf arkadaşı değil misiniz? Dedi.

-Evet. Yani şu an için öyle. Ona açılmadım henüz. O sadece bana yardım etmeye geldi. Haberi bile yok onu sevdiğimden. Ben onu bir kere kırdım. Bu sefer olmayacak. Bu sefer ne ben, ne de siz onu üzemeyeceksiniz. Dedim.

Eveet uzun bir aradan sonra yb geldi. Oy ve yorumlarınızı bekliyorum olacağım. İyi okumalar.. Gerçi bölüm bitince iyi okumalar demek biraz tuhaf ama neyse 😂😂😂😂😊😊😊😁😁😁😁
Hadi eyvallah...

Kafam_senledoluBirsengnr04gidiyorlarbabaAHSEN568SEHERP0LAT267psikosapsalakmelekGibi1iCikmaz_yolBarbara_hayley_phobeCerenYiit328hindistannnndefne6543geovannaCosta752OnlykoremuzluviskimAobajonesAlperUurlu7Mrs_Swag_Ecem7Justmehold@Birsengnr04MeRyEmTaS10empiregomezaysenur232
Morfinsevengirlesmer_boy01ege533

DENGESİZOù les histoires vivent. Découvrez maintenant